„FADO OF THE WORLD” CU INDRAGITA ANA MOURA


27 februarie,ora 20.00, Sala Palatului


Sonoritati portugheze rafinate alaturi de incantatoarea cantareata de muzica fado, ANA MOURA, intr-un concert vibrant, ce va avea loc la Sala Palatului, pe data de 27 februarie 2016, incepand cu ora 20.00.

Evenimentul face parte din turneul de lansare al noului album al artistei, ce se intituleaza “Moura”, si care a fost lansat la finalul lunii noiembrie. Primind  deja  „Gold status” in Portugalia cu acest nou material, te pregatim din timp pentru cel mai rasunator eveniment fado din Bucuresti, alaturi de cea mai tanara fadista care a fost vreodata nominalizata pentru premiul olandez muzical Edison Award.

Interpreta ANA MOURA va sustine un show si la Cluj, pe 28 februarie, la Sala Polivalenta!

Ana Moura, la ora actuala cea mai iubita solista de muzica fado, premiata in 2008 cu doua distinctii “Amalia Rodrigues” la categoria „Cea Mai Buna Interpreta” si anul trecut pentru „Desfado”, la categoria “Cel Mai Bun Album”, Ana Moura revine in Bucuresti cu un suflu proaspat, combinand perfect piesele fado cu influentele pop music. Aceasta va interpreta si cantece de pe noua creatie “Moura”, dar si compozitii deja cunoscute de publicul roman, precum Leva-me aos Fados, Até ao Verão sau O Fado da Procura.
Fado, muzica emblema a Portulagiei, a cucerit o lume intreaga, devenind apropiata si de inima romanilor.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria I – 199 lei
Categoria II – 99 lei
Categoria III – 59 lei

 

Acestea sunt disponibile online pe:

bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National

CUMPARA BILETE