EVENIMENTE

Batalia Hiturilor, prima editie cu BZN si Boney M.


4 decembrie, ora 20.00, Sala Palatului


Celebra trupa olandeza BZN si grupul german BONEY M. “se vor intrece” in primul eveniment desfasurat sub marca “BATALIA HITURILOR”, un spectacol de peste 120 de minute, organizat de German Quality Entertainment si postul de radio Magic FM! (...)

SCHILLER, zeul sunetului, concert premiera in Romania


22 octombrie, ora 20.00, Sala Palatului


Impresionant si explorator in zona sa de experiment muzical, SCHILLER concerteaza pentru prima oara in Romania, pe data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00, intr-un show care te va UIMI! (...)

Gregorian, concert extraordinar in Romania


16 mai, ora 20.00, Sala Palatului


Minunea se intampla. Corul GREGORIAN poposeste, in sfarsit, in Romania, intr-un show muzical pe care artistii il anunta SPECTACULOS! “Master of Chants” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil (...)

Circul National din China prezinta Chinatown


10 martie 2016, ora 20,00, Sala Palatului


Un nou eveniment ce aduce in prim-plan magia si misterul unei culturi deosebite, alaturi de una dintre cele mai prestigioase productii artistice si spectacol de circ din batranul continent: CIRCUL NATIONAL DIN CHINA, pe 10 martie, la Sala Palatului, (...)

„FADO OF THE WORLD” CU INDRAGITA ANA MOURA


27 februarie,ora 20.00, Sala Palatului


Sonoritati portugheze rafinate alaturi de incantatoarea cantareata de muzica fado, ANA MOURA, intr-un concert vibrant, ce va avea loc la Sala Palatului, pe data de 27 februarie 2016, incepand cu ora 20.00. (...)

Stand-up comedy de 5 stele plus: ROB SCHNEIDER, premiera in Romania


1 februarie, ora 21.00, Cinema Patria


O “bomba” de proportii pentru iubitorii stand-up comedy. Am facut-o si pe asta! Priviti cum actorul, comediantul, regizorul si scenaristul Rob Schneider “va ateriza” in premiera in Romania, pentru un show cu greutate si “stele verzi”, (...)

BLACK in Romania - eveniment anulat


4 martie, 22.30, Hard Rock Cafe


German Quality Entertainment readuce in prim-plan evenimentul BLACK aka Colin Vearncombe. Concertul se va desfasura pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22,30, intr-un cadru intim, perfect pentru muzica solistului si compozitorului (...)

SPARGATORUL DE NUCI – BALET PE GHEATA, DIN NOU LA BUCURESTI


17 ianuarie 2016, ora 19.00, Sala Palatului


German Quality Entertainment face o surpriza tuturor celor care apreciaza baletul pe gheata si tuturor celor care ne-au solicitat readucerea pe scena a spectacolului Spargatorul de nuci, in interpretarea inconfundabila a celebrului Ansamblu de Balet (...)

CHRIS DE BURGH IN CONCERT LA SALA PALATULUI


19 noiembrie 2015, ora 20.00, Sala Palatului


A cucerit lumea cu memorabila piesa Lady in Red, melodie ce i-a adus si recunoasterea la scara internationala, sensibil si romantic, inconfundabilul Chris de Burgh concerteaza la Bucuresti, pe data de 19 noiembrie, la Sala Palatului, ora 20.00. (...)

Tribute Queen, la a doua editie „Live Music, Vinyl & Movie”!


6 noiembrie 2015, ora 22.00, Hard Rock Cafe


JOSEPH LEE JACKSON, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen, readuce pe scena din Hard Rock Cafe, pe data de 6 noiembrie, cu incepere de la ora 22.00, sunetul pieselor celebre ale formatiei: “We Are The Champions”, “You Don’T (...)

Concertul BZN se reprogrameaza


10 octombrie 2015, Bucuresti, Sala Palatului


O incercare grea pentru vocalista celebrului grup BZN. De curand, Anny Schilder a fost diagnosticata cu cancer la san, motiv pentru care va anuntam cu mare regret ca vom reprograma concertul din ziua de marti, 4 decembrie 2014 pentru sambata, 10 (...)

LETZ ZEP, tribut Led Zeppelin, la Hard Rock Cafe


2 octombrie 2015, ora 22.00, Hard Rock Cafe


Christian Raetscher anunta incepand cu luna octombrie o serie de evenimente la Hard Rock Cafe, evenimente ce se vor desfasura sub titulatura:  LIVE CONCERT, VINYL & MOVIE, MARCA GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT. (...)

Joe Lynn Turner, live la Hard Rock Cafe


18 septembrie 2015, ora 21,30, Hard Rock Cafe


German Quality Entertainment prezinta o noua serie de evenimente prin proiectul ROCK ICONS in concert si, de aceasta data, avem onoarea de a-l aduce in exclusivitate pe unul dintre cei mai apreciati vocalisti ai istoriei rock-ului: JOE LYNN TURNER, (...)

Yngwie Malmsteen Live in Romania


13 mai 2015, Sala Palatului, ora 20,00


Asteptat cu ardoare din 1994, ne amintim de celebra balada “Forever One”, piesa ce era difuzata in heavy-rotation pe posturile de radio de specialitate, CONCERTEAZA, in sfarsit, in ROMANIA !!! (...)

JOSE FELICIANO INTR-UN CONCERT EXTRAORDINAR LA BUCURESTI


16 martie 2015, ora 20.00, Sala Palatului


Jose Feliciano, ultimul mare chitarist latino in viata si cel care a facut din Feliz Navidad (Craciun Fericit!) un hit ce se gaseste inca pe buzele a milioane de fani din intreaga lume, vine intr-un concert extraordinar la Sala Palatului, pe 16 (...)

CINDERELLA ON ICE, la Bucuresti


5 aprilie 2015, ora 18.00, Sala Palatului


Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) revine in Bucuresti pe data de 5 aprilie 2015, ora 18.00, de data aceasta cu fascinanta reprezentatie Cinderella On Ice, spectacol apreciat la nivel (...)

SWAN LAKE ON ICE, 4 aprilie 2015


4 aprilie 2015, ora 20.00, Sala Palatului


Pe acordurile muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovski, zeci de campioni balerini-patinatori, toti componenti ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) te vor introduce in lumea de basm a (...)

Schoenbrunn Orchestra


05 decembrie 2014, București, Sala Palatului, ora 20.00


Schoenbrunn Palace Orchestra - cea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume - insotiti de Wienner Hof Ballet, balet format din Eva & Michael Moza, va rasuna live la Sala Palatului din (...)

Spărgătorul de Nuci


06 decembrie 2014, București, Sala Palatului, ora 20.00


Unicul ansamblu profesionist din lume de balet pe gheata, St. Petersburg, ajunge in Bucuresti cu capodopera “Spargatorul de Nuci”. (...)

Sandra & Band


02 decembrie 2014, București, Sala Palatului, ora 20.00


Sfarsiul acestui an o aduce pe Sandra alaturi de super-grupul sau de muzicieni intr-un concert de 90 de minute in seria de spectacole ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT conceputa si oferita de Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT. (...)