BUMBLEFOOT

BUMBLEFOOT
Warm-up & B-day - Ziua Chitarelor 5
  • Event ScheduleSep 25, 2017 at 8:00 PM to Sep 25, 2017 at 11:00 PM
  • LocationClub Fabrica

25 septembrie, ora 20.30, club Fabrica

Eveniment organizat de German Quality Entertainment & powered by Ziua Chitarelor!

Chitarist american de renume, producator, actor in filme de groaza, fotograf – BUMBLEFOOT –, cel care a facut parte din Guns N’Roses vreme de 8 ani, va concerta la Bucuresti intr-un Warm-Up Party pentru “ZIUA CHITARELOR 5” pe data de 25 septembrie 2017 in club Fabrica din Bucuresti, eveniment ce va pune pe jar atat iubitorii rock-ului si cat si pe cei ai chitarei electrice!

Open doors: 19.30!
Concert Bumblefoot: 20.30!

Bilete se pot cumpara la pretul de:

Acces General – 50 lei ;
In seara evenimentului, la Club Fabrica – 65 lei;
Bumblefoot’s Friend (sunt bilete VIP, in numar de 25 de bucati) – acest bilet include Meet & Greet, prezenta la Soundcheck si un CD cu autograf ; bilet la pretul de 150 lei ; cele 25 de bilete se gasesc exclusiv pe eventim.ro; detalii despre cum se va proceda pentru Meet & Greet vom avea in luna septembrie;

Biletele pe: eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro

De asemenea, Ronald Jay „Ron” Blumenthal aka BUMBLEFOOT va sarbatori pe 25 septembrie implinirea varstei de 48 de ani, astfel ca show-ul de la Bucuresti se va gasi si sub semnul unui BIRTHDAY-PARTY!

Si pentru ca Bumblefoot va fi pe meleaguri mioritice, artistul american va impusca mai multi iepuri si va pregati alte cateva concerte in orase diferite din Romania.
Urmeaza ca in scurt timp sa anuntam orasele unde chitaristul va mai sustine concerte!

Asadar, BUMBLEFOOT a acceptat invitatia noastra si va oferi cateva “lectii de chitara electrica” in mai multe show-uri dedicate cu ocazia celui mai indragit eveniment de gen: ZIUA CHITARELOR 5, festival ce va avea loc in luna mai 2018.

In cadrul Warm-Up Party-ului de la Bucuresti, Bumblefoot va dezvalui o parte din line-up-ul festivalului ZIUA CHITARELOR 5 cat si data exacta a festivalului!

Urmatorul eveniment
25 septembrie, ora 20.30, club Fabrica