HIROMI

HIROMI
Hiromi duet featuring Edmar Castañeda
  • Event ScheduleOct 21, 2017 at 8:00 PM to Oct 21, 2017 at 10:00 PM
  • LocationAteneul Roman

21 octombrie, ora 20.00, Ateneul Roman

Toamna aceasta pianul “avangardist” si harpa “magica” vor prinde viata pe aceeasi scena, intr-o seara cu totul speciala! Avem deosebita placere sa anuntam concertul duet “HIROMI featuring Edmar Castaneda”, intr-un eveniment premiera in Romania, pe data de 21 octombrie la Ateneul Roman, cu incepere de la ora 20.00!

Compozitoarea si pianista japoneza – HIROMI, 38 de ani – cunoscuta pentru talentul exploziv si feeling-ul absolut uimitor prin care imbina felurite genuri in piesele sale (jazz, rock progresiv, sonoritati fusion, muzica clasica), cea care la 17 ani incepea colaborarea cu muzicianul Chick Corea, va interpreta live muzici alese alaturi de un alt mare talent, impresionantul harpist de muzica jazz, latin-jazz, columbianul Edmar Castaneda, 39 de ani.
Muzica ei combinata cu sarmul si spiritul absolut coplesitor te transporta pe culmi sonore inimaginabile, este de parere renumitul pianist Ahmad Jamal.
Doi artisti desavarsiti, doua personalitati puternice si exuberante debordand de energie creativa si culoare muzicala intr-un singur si minunat concert desfasurat la Ateneul Roman!

Portile se vor deschide de la ora 19.00!

Cum  s-a nascut aceasta colaborare? In 2016. La Festivalul International de Jazz de la Montreal. El, Edmar Castaneda, canta in deschiderea concertului ei, HIROMI. Instant a ramas vrajita de incredibilul harpist. Ascultandu-i vasta muzicalitate, HIROMI deja isi imagina o colaborare cu Edmar. Dupa ce au cantat impreuna in clubul de jazz Blue Note din New York, cei doi muzicieni au dezvoltat o intensa conexiune artistica si… un duo electrizant avea sa se nasca!
Rugam spectatorii sa retina ca este interzis accesul cu camere foto profesionale, cu exceptia FOTOGRAFILOR ACREDITATI.
De asemenea, filmatul, fotografiatul sunt interzise pe toata durata concertului!
https://www.youtube.com/watch?v=yD_M_auAr4o
https://www.youtube.com/watch?v=rfST9jtzrA4
https://www.youtube.com/watch?v=iEOlX7ECP4c

Pretul biletelor este urmatorul:

  • Categoria VIP – 450 lei
  • Categoria 1 – 250 lei
  • Categoria 2 – 150 lei
Urmatorul eveniment
25 septembrie, ora 20.30, club Fabrica