fbpx

Michael Bolton LIVE in Concert • Laura Bretan • Bucuresti

Michael Bolton LIVE in Concert • Laura Bretan • Bucuresti
  • Event ScheduleJul 22, 2019 at 8:00 PM to Jul 22, 2019 at 10:00 PM
  • LocationSala Palatului

Remarcabilul artist american, Michael Bolton va concerta in Bucuresti in aceasta vara! Invitata speciala, Laura Bretan!

🎟 BILETE în rețelele:
🎟
iaBilet.ro 👉 http://bit.ly/BileteMichaelBolton
🎟
Eventim.ro 👉 http://bit.ly/EventimMichaelBolton
🎟
Bilete.ro 👉 http://bit.ly/BileteRoMichaelBolton
🎟
Blt.ro – Bilete Online 👉 http://bit.ly/BltMichaelBolton
🎟
Entertix.ro 👉 http://bit.ly/EntertixMichaelBolton
🎟
Bilet.ro 👉 http://bit.ly/BiletMichaelBoltonBucuresti

Multiplul castigator al premiilor Grammy, incantatorul Michael Bolton va sustine doua concerte in Romania: pe 20 iulie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si pe 22 iulie la Sala Palatului din Bucuresti, ambele cu incepere de la ora 20.00!

Categorii de BILETE / preturi:
🎟 VIP – 588 lei
🎟 Categoria I – 488 lei 
🎟 Categoria II – 388 lei 
🎟 Categoria III – 300 lei 
🎟 Categoria IV – 228 lei – EPUIZAT
🎟 Categoria V – 188 lei 
🎟 Categoria VI – 128 lei 

🎟 BILETE în rețelele:
🎟 iaBilet.ro 👉 http://bit.ly/BileteMichaelBolton
🎟 Eventim.ro 👉 http://bit.ly/EventimMichaelBolton
🎟 Bilete.ro 👉 http://bit.ly/BileteRoMichaelBolton
🎟 Blt.ro – Bilete Online 👉 http://bit.ly/BltMichaelBolton
🎟 Entertix.ro 👉 http://bit.ly/EntertixMichaelBolton
🎟 Bilet.ro 👉 http://bit.ly/BiletMichaelBoltonBucuresti

👉 Mai multe detalii pe www.facebook.com/events/287222435280061

 

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, German Quality Entertainment SRL, București, alocă persoanelor cu dizabilități un număr de 2 locuri gratuite la acest spectacol organizat.
Detaliile complete despre cum se pot solicita acele locuri, găsiti pe https://gqentertainment.ro/evenimente

 

Cantaretul si compozitorul – Michael Bolton – a vandut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuand sa plece in turnee internationale si sa incante o lume intreaga. De asemenea, Michael Bolton a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodata, MICHAEL BOLTON a cantat alaturi de adevarate legende, aici mentionandu-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming si BB King.
Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 si se intitlueaza “A Symphony of Hits”. Pe acest material gasim cele mai frumoase hit-uri rearanjate in maniera simfonica sub indrumarea si cu aparitia renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra. Albumul este disponibil pentru precomenzi.

Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevarat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultatorului. Acum este unul dintre cei mai apreciati si mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind public de toate varstele cu muzica si cu al sau timbru vocal inconfundabil. “How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, fiind doar cateva dintre minunatele melodii ale sale.

https://youtu.be/bv5vMJKBAbo

https://youtu.be/lhEoQUSU6Mo

https://youtu.be/1xd0Xg7Cn0Y

https://youtu.be/MUuNDb-nm5M

https://youtu.be/YFood_bTOX4

https://youtu.be/GI6CfKcMhjY

DESPRE Michael Bolton:
Michael Bolton este cantaret, compozitor si activist infocat, nascut in New Haven, Connecticut din Statele Unite ale Americii. A debutat in 1975 cu albumul intitulat Michael Bolotin. In aceasta prima faza a carierei, trupa sa de hard-rock, Blackjack, l-a insotit in turneu pe Ozzy Osbourne. Bolton a devenit rapid cunoscut pentru seria de balade rock, pop-rock, inregistrate dupa o schimbare stilistica spre finalul anilor 1980.
Artistul american a dat lovitura cu celebra piesa “How Am I Supposed to Live Without You”. Desi nu a intrat in Top 10, compozitia s-a bucurat de un real success. Punctul maxim al succesului a fost atins la sfarsitul anilor 1980 si la inceputul anilor 1990. Unul dintre primele mari hit-uri ale lui Bolton dateaza din 1987 prin reinterpretarea piesei “(Sittin’ On) the Dock of the Bay”. Fiind profund atras de muzica soul si de sound-ul promovat de Motown, Bolton a realizat un cover si dupa piesa “Georgia On My Mind” care a reprezentat un nou succes. In 1991, Bolton a lansat albumul “Time, Love & Tenderness” ce i-a adus si primul Grammy pentru coverul piesei “When a Man Loves a Woman”.

Michael Bolton a castigat mai multe premii Grammy pentru Cea Mai Buna Voce Masculina (nominalizat de 4 ori), 6 premii American Music Awards, 3 nominalizări Emmy si o stea pe Hollywood Walk of Fame. In calitate de compozitor, a castigat peste 24 de premii BMI & ASCAP, printre care Compozitorul Anului, 9 premii Million-Air Awards si premiul Hitmakers al Compozitorilor Hall of Fame. Cu 9 single-uri de Number One, Michael Bolton a ajuns cu 9 albume de studio in Top Ten, inclusiv “Songs of Cinema”, un tribut adus celor mai indragite coloane sonore din cele mai de success filme.

De curand, Michael Bolton a facut senzatie cu videoclipul nominalizat la premiile Emmy “Captain Jack Sparrow”, unde a fost invitat sa cante alaturi de trio-ul de comedie American, The Lonely Island, adunand peste 190 de milioane de vizionari pe canalul YouTube.

Cantaretul american a avut si cateva aparitii celebre in sitcom-urile “Doi barbati si jumatate”, in reteaua de hit-uri Fox, Glee, comedia de succes de pe ABC “Fresh off the Boat”, serialul HBO ‘Last Week Tonight’ cu John Oliver si campanii in desfășurare cu American Greetings.

Michael Bolton a produs si a jucat in show-ul Netflix, “Michael Bolton, Big Sexy Valentine’s Special”, care a fost una dintre cele mai populare comedii ale retelei, pana in prezent.
Michael Bolton mai participa si in “Bolt of Talent”, o serie de concursuri muzicale noi, produse de Fox Networks Group / StarWorld in Asia.

Melodiile si aparitiile lui Michael Bolton au fost prezente in numeroase coloane sonore (productii de televiziune si filme), printre care piesa tematia nominalizată la Oscar “Go the Distance” din pelicula “Hercules” si recentul film al lui Russell Crowe, “Fathers and Daughters”. De asemenea, el a realizat documentarul “Teroare la domiciliu”, facand referire la violenta domestica atat de raspandita in America si a fost nominalizat la Emmy pentru piesa “Tears of The Angel”. Michael Bolton a produs, recent, un documentar de lung metraj, “American Dream: Detroit”.

DISCOGRAFIE:
Michael Bolotin (1975)
Everyday of My Life (1976)
Michael Bolton (1983)
Everybody’s Crazy (1985)
The Hunger (1987)
Soul Provider (1989)
Time, Love & Tenderness (1991)
Timeless: The Classics (1992)
The One Thing (1993)
This Is the Time: The Christmas Album (1996)
All That Matters (1997)
My Secret Passion (1998)
Timeless: The Classics Vol. 2 (1999)
Only a Woman Like You (2002)
Vintage (2003)
Til the End of Forever (2005)
Bolton Swings Sinatra (2006)
One World One Love (2009)
Gems: The Duets Collection / Duette (2011)
Ain’t No Mountain High Enough–Tribute to Hitsville (2013)
Songs of Cinema (2017)
A Symphony of Hits (2019)

DESPRE LAURA BRETAN
 
Laura Bretan este o soprană adolescentă de renume internațional, finalistă a concursului internațional America’s Got Talent 2016, și câștigătoarea ”Românii au Talent” în 2016. De la arii de operă cunoscute la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția pe care o transmite și forța cu care cântă!
 
S-a născut la Chicago, pe 7 aprilie 2002, părinții fiind de naționalitate română. Încurajată de mama sa, Laura a început să cânte în biserică, la vârsta de numai 4 ani, iar la 5 ani a început să cânte la pian și, în același timp, să participe și să câștige numeroase concursuri muzicale.
Dintr-o mulțime de peste 100.000 de aplicanți, Laura a fost selectată și s-a calificat în finala AMERICA’S GOT TALENT în anul 2016, primind GOLDEN BUZZER de la jurata Mel B (ex-Spice Girls), care a calificat-o direct în Galele Live.
 
Din acel moment, Laura a devenit o adevărată senzație mediatică. NBC, CBS, CNN, Windy City Live, WGN sau WCIU sunt doar câteva dintre stațiile TV care au invitat-o și intervievat-o. A apărut în publicații ca: Today’s Show, Country Living, Chicago Tribune, NBC online etc.
A CANTAT CAM PESTE TOT IN LUME
 
A cântat Imnul National al Statelor unite pentru White Sox sau Chicago Bulls
• A cântat la Gala Shema (Israel), dedicate celebrării a 70 de ani de la independența
Israelului.
• A cântat la Convenția Choice Hotels în Las Vegas
• A cântat în Germania, Italia, Emiratele Arabe, Elveția, Marea Britanie și Israel
• În România a cântat în evenimente speciale precum: Gheorghe Zamfir și Prietenii (Zilele
Bucureștiului 2018) / Vrancea Eroică (2018)
• A cântat la Sala Palatului, la Ateneul Român din București și la Opera din Cluj
• A cântat cu celebrități ca: David Foster, Il Volo, Andre Rieu, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli,
Victor Micaleff, Jay Leno,Trisha Yearwood, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri
• A câștigat inimile românilor la Finala Națională Eurovision Contest 2019 unde a câștigat locul 2
 
ARE LA ACTIV O BOGATĂ ACTIVITATE DE BINEFACERE ȘI FILANTROPIE
 
A cântat cu David Foster la Sony Pictures Studios pentru strângerea de fonduri Duchenne Syndrome.
• Gala Gateway for Cancer research, ortganizată de Cancer Treatment of America.
• Gala “The Happy Hearts Foundation”
• Gala The Parachute din Toronto, Canada, unde a cântat alături de Stephan Moccio
• Evenimentul The Shrine Hospital, oferit de Arts4kids
• Gala aniversară Project Harmony la Opera Omaha.
• Gala University of Chicago Cancer Research Foundation.
• Celebrarea a 100 de ani a Boystown în Omaha
• A donat o parte din veniturile provenite din concerte fundației Safe Haven, pentru ajutorarea celor fără adăpost.
• A fost numită ambassador al Star of Hope International, organizație de ajutorare a copiilor săraci, orfani sau cu dizabilități.
 
Eveniment organizat de German Quality Entertainment & Diesel Events
cu sprijinul:
Magic FM Romania
MEGA IMAGE
PMA Invest
AQUA Carpatica
Domeniile Samburesti
TAROM
EMKA Beschlagteile GmbH & Co. KG
Premier Palace Spa Hotel
Fornetti Romania
DeBizz Magazine
InfoMusic
TEATRALIS & MyPR

Distribuie in Social Media!