Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna
Intr-un eveniment stralucitor la Sala Palatului
  • Event ScheduleDec 23, 2017 at 8:00 PM to Dec 23, 2017 at 10:00 PM
  • LocationSala Palatului

23 decembrie 2017, 20.00, Sala Palatului

Incantatoarea orchestra vieneza va straluci din nou pentru spectatorii nostri pe scena Salii Palatului intr-o seara festiva de iarna, pe data de 23 decembrie, eveniment ce va incepe de la ora 20.00.

SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA soseste cu un nou si splendid spectacol de Craciun, o intampinare imperiala si luminoasa a sarbatorilor de iarna si, totodata, un cadou special pentru cei care il indragesc pe compozitorul Johann Strauss! Surpriza acestei noi intalniri va fi minunatul glas al sopranei SIMONA EISINGER, despre care vom dezvalui mai multe in urmatorul nostru comunicat de presa.
Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestra de renume la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Va invitam sa savurati si sa ascultati nemuritoarele si incantatoarele valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de minunata orchestra vieneza!
IMPERIAL CHRISTMAS GALA 2017 alaturi de SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA!

Biletele sunt puse in vanzare la urmatoarele categorii de preturi:

  • Categoria IV – 99 lei
  • Categoria III – 149 lei
  • Categoria II – 199 lei
  • Categoria I – 299 lei

Biletele se gasesc incepand de azi si maine pe: eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro si salapalatului.ro.

Urmatorul eveniment
23 decembrie, ora 20.00, Sala Palatului