SMURFS LIVE ON STAGE

SMURFS LIVE ON STAGE
Piticutii albastri sparg gheata
  • Event ScheduleOct 15, 2017 at 08:00 AM to Oct 15, 2017 at 9:00 PM
  • LocationSala Palatului

15 octombrie, Sala Palatului, ora 19.00

Evenimentul va fi dublat in limba romana!!

Sigur va amintiti desenele animate cu omuletii albastri, ce locuiau in casutele ciupercuta!? Iaca… cum ne-am dat de trei peste cap si am pregatit o surpriza de proportii strumfesti pentru cei mici, mici si… pentru cei MARI!
“SMURFS, Live On Stage”, pe 15 octombrie 2017, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 19.00, un spectacol premiera in Romania!
Portile se vor deschide de la ora 17.45, primindu-i pe micuti cu surprize inca de la intrare.

Decoruri viu colorate, omuleti albastri din alta lume, muzica din belsug, poveste si o groaza de invataminte, toate pentru copilul din tine.

Ce sa mai vorbim!! Un eveniment ce va aduce bucurie pe chipurile tuturor! Vino si tu!

Asadar, Marele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel lenes si adorabila Smurfette calatoresc pentru prima data in Romania din indepartatul tinut, pentru a transforma zilele friguroase de iarna intr-o primavara calda si primitoare. Pana si vrajitorul viclean, Gargamel, si cei 3 papusari vor insoti micile creaturi albastre in fantastica peripetie a strumfilor.

Povestea noastra se desfasoara cand natura inverzeste, soarele straluceste toata ziua sus pe cerul albastru. Primavara mult-asteptata de toti strumfuletii, perioada cea mai indragita din an, vremea perfecta in care omuletii se pregatesc cu emotie de “Parada Primaverii”. Cineva, in umbra, ii pandeste, insa… E Gargamel… In timp ce strumfii mici si draguti canta si petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice pret sa le strice petrecerea si pune la cale un siretlic, pacalind-o pe Mama Natura.
Vino sa urmaresti live deznodamantul povestii indragitilor strumfi si sa ai parte de un super – eveniment, viu colorat si foarte simpatic pentru copii, pentru parinti si bunicuti!
Doar impreuna strumfii sunt puternici!

Suplimentar:

Blegianul Pierre Culliford, cunoscut sub pseudonimul artistic –Peyo-, a creat faimoasele personaje, dintr-o joaca, pentru banda desenata „Johan et Pirlouit”, in 1958.

Redactorul-sef al revistei unde erau publicate desenele lui Peyo a remarcat succesul omuletilor albastri si… de aici a inceput totul!

Biletele se pun de azi in vanzare pentru 2 segmente de public: parinti – adolescenti si copii!

Bilet intreg – varsta (13-99 ani)

VIP – 249 lei
Categoria 1 – 169 lei
Categoria 2 – 149 lei
Categoria 3 – 119 lei
Categoria 4 – 79 lei

Bilet copii – varsta (3-12 ani)

VIP – 249 lei
Categoria 1 – 129 lei
Categoria 2 – 119 lei
Categoria 3 – 89 lei
Categoria 4 – 59 lei

Copii pana la 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

Urmatorul eveniment
25 septembrie, ora 20.30, club Fabrica