Dans si bucurei la prima editie Batalia Hiturilor

Dans si bucurei la prima editie Batalia Hiturilor

Duminica, 4 decembrie, a avut loc primul eveniment sub egida BATALIA HITURILOR, unde au urcat pe scena Salii Palatului din Bucuresti formatiile Boney M. si BZN.

O seara in care multi dintre spectatorii trecuti de 40 de ani si-au amintit de tinerete, s-au ridicat de pe scaune si au dansat pana la finalul evenimentului, s-au apropiat de scena, au oferit cadouri artistilor si si-au manifestat din plin bucuria. Punctul de atractie al spectacolului a fost Boney M., formatie cu un trecut muzical destul de controversat si multe hit-uri la activ.

Exotici si cu o aparitie scenica ce i-au consacrat, cei de la Boney M. au cantat aproape toate piesele ce i-au adus in topuri, avand in meniu si cateva momente acapella inedite: Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Belfast, Hooray – Hooray, Rivers of Babylon, Gotta Go Home etc.
Concertul BATALIA HITURILOR a pus la dispozitie cate 60 de minute fiecarei formatii si a avut o pauza de 20 de minute. Dupa ora 22.30, formatia BZN a facut o baie de multime la sesiunea de autografe.

TRACKLIST BZN:

Le Legionnaire
Chanson D’Amour
The Summertime
Mon Amour
Just an Illusion
Tom Jones medley
Drumurile Noastre
Blue Eyes
Old Calahan
Nathalie
Rocking the Trolls
Banjoman
Mexicannight

……………………………………………………

Dance Dance
Yeppa

BZN

Baterie: Remco van der Sluis
Pian: Henk Olydam
Clapa: Hans Voerman
Chitara: Marcel de Groot
Bas: Will Nuruwe
Voce: Anny & Jan

BONEY M.

Voce: Maizie Williams
Voce: Goseth Olivia Morris
Voce: Rosemary Martin
Voce: Mark Oliver Agyei

Un eveniment organizat de German Quality Entertainment si postul de radio Magic FM!