Sesiunea de MEET & GREET pentru Warm-Up Party-ul de pe 25 septembrie, Club Fabrica, ora 20.30, va avea loc incepand cu ora 18.15. Toti cei care au un bilet VIP sunt rugati sa ajuga la ora 18.00, intrarea din club, si vor fi preluati de colegii GQE. Totodata, artistul nostru va implini frumoasa varsta de 48 de ani, prilej unic sa ii urezi personal un calduros La Multi Ani, intr-un eveniment ce va pune pe jar atat iubitorii rock-ului si cat si pe cei ai chitarei electrice! Pe scena alturi de Ron vor urca Kyle Hughes la baterie, Dino Fiorenza la bas si Stefano Xotta la chitara secundara.

• Open doors:: 19.30!
• Concert Bumblefoot: 20.30!

Bilete se pot cumpara la pretul de:

• acces General – 50 lei ;
• in seara evenimentului, la Club Fabrica – 65 lei;

Biletele pe: eventim.ro, ambilet.ro, iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro;

Ronald Jay „Ron” Blumenthal, nascut pe 25 September 1969, cunoscut pentru numele de scena Ron „Bumblefoot” Thal, este un chitarist american, compozitor si producator.
A fost chitaristul principal in Guns N’Roses, perioada 2006 – 2014, la recomandarea lui Joe satriani in anul 2004, chitaristul Litei Ford, actualmente fondatorul si chitaristului supergrupului ART OF ANARCHY, unde ii gasim la voce pe Scott Stapp de la Creed, basistul John Moyer de la Disturbed, primul abum avandul la voce pe regretatul Scott Weiland de la Stone Temple Pilots si Velvet Revolver.