German Quality Entertainment

Despre noi

German Quality Entertainment este organizator de evenimente muzicale si spectacole. Compania s-a consolidat in vara anului 2014, prin intermediul cunoscutului om de afaceri si impresar german, nascut in Romania, Christian Raetscher, cu o experienta in aceasta activitate de peste 30 de ani.

Obiectivul principal al German Quality Entertainment este acela de a incanta audienta cu evenimente de prima clasa, cu acustica impecabila, lucru posibil cu echipamente aduse de la cele mai prestigioase companii de sonorizare din Munchen.

Si pentru ca un eveniment cu staif si de impact  nu se poate realiza stand “izolat pe o insula”, cautam si suntem deschisi acelor colaboratori cu valori comune, alaturi de care ne dorim sa crestem organic, sa ne oferim sprijin reciproc in activitatea pe care o intreprindem, parteneri alaturi de care vrem, mai intai de toate, sa lucram pe termen lung.

De asemenea, publicul nostru trebuie sa cunoasca faptul ca preturile biletelor sunt gandite pentru toate categoriile de venituri, astfel incat orice iubitor de muzica, care doreste sa participe la spectacolele GQE, sa isi poata achizitiona, din timp, un bilet.

Am cladit un brand pe care dorim sa-l dezvoltam in continuare, un brand pe care spectatorul sa-l indrageasca, care sa le strarneasca emotii dintre cele mai placute, astfel garantam activitate sustinuta si, mai ales, pe termen lung.

Nu ne ascundem, lucram transparent si cu respect fata de artist si spectator, partener, colaborator, cautand sa solutionam, in cel mai scurt timp, toate nemultumirile, neclaritatile pe care acestia le pot intampina.

Aveti la dispozitie adresa de e-mail a departamentului de comunicare, care va prelua si va rezolva, in cel mai scurt timp, solicitarile dumneavoastra: pr@gqentertainment.ro.

Nu este usor, dar mereu ne regasim forta de a merge mai departe datorita publicului nostru si datorita artistilor pe care abia asteptam sa ii aducem pe scena, la noi in tara!

Muzica reprezinta motorul care pune in miscare aceasta mare industrie de care se bucura fiecare dintre noi, la un moment dat.

Companie care promoveaza calitatea si nu cantitatea, adunand in jur un public premium, se implica totodata si in sustinerea turismului romanesc in strainatate, in programe educationale, pilonul principal ramanand, cu certitudine, muzica!

Povestea continua alaturi de artistii si spectatorii nostri!

Multumim!