Despre noi

German Quality Entertainment

German Quality Entertainment, companie romaneasca, are ca domeniu de activitate organizarea de evenimente muzicale si spectacole. S-a consolidat in vara anului 2014 prin intermediul cunoscutului om de afaceri si impresar german nascut in Romania, Christian Raetscher cu o experienta in aceasta activitate de peste 27 de ani.

German Quality Entertainment si-a propus de la inceput sa aiba ca obiectiv principal realizarea unor evenimente de prima clasa! Prin urmare, noi, German Quality Entertainment, oferim spectatorilor un sunet impecabil, lucru posibil cu echipamente aduse de la cele mai prestigioase companii de sonorizare din Munchen. Avem o echipa de profesionisti care se ocupa de  spectatori, clienti, un department ce si-a asumat gestionarea crizelor de imagine si situatiior neprevazute / neplacute din timpul evenimentelor si dupa incheierea acestora. Si pentru ca lucrul bine facut nu se poate realiza stand “izolat pe o insula”, cautam si suntem deschisi catre colaborari cu parteneri de incredere alaturi de care sa crestem organic, sa ne oferim sprijin reciproc in activitatea pe care o intreprindem, parteneri alaturi de care ne dorim mai intai de toate sa lucram pe termen lung.

Preturile biletelor au fost gandite pentru toate categoriile de salariati, astfel incat orice iubitor de muzica care doreste sa vina la spectacolele noastre sa isi poate achizitiona, din timp, un bilet.

Am conceput un brand pe care dorim sa-l dezvoltam, un nume de care oamenii sa auda, astfel garantam activitate sustinuta si pe termen lung. Nu ne ascundem, lucram transparent si cu respect fata de artist si spectator, partener, colaborator, cautand sa solutionam, in cel mai scurt timp, nemultumirile, neclaritatile pe care acestia le pot intampina.

Am pus la dispozitie adresa de e-mail a departamentului de comunicare, ce va prelua si rezolva cazurile aparute. Nu este usor, dar ne regasim forta de a merge mai departe prin muzica!

Muzica reprezinta motorul care pune in miscare aceasta mare industrie de care se bucura fiecare dintre noi, la un moment dat.

Companie care promoveaza calitatea si nu cantitatea, adunand in jur un public premium, se implica totodata si in sustinerea turismului romanesc in strainatate, in programe educationale, pilonul principal ramanand, cu certitudine, muzica!

Povestea va continua alaturi de artistii si spectatorii nostri!

Multumim!

Translate »