Bucureşti, 17 decembrie, ora 14.00, începe Sărbătoarea valsului vienez la Ateneul Român!

Bilete:https://www.iabilet.ro/bilete-schoenbrunn-palace-orchestra-vienna-a-treia-reprezentatie-80721/?fbclid=IwAR1DaRqraP7hXRDcI8FCW785N0f1LAcHdgc0mhjPQqcIFajzQwD3byw7UDE

București – 18 noiembrie, 2022 – Numărul impresionant de solicitări din partea publicului a determinat organizatorul să pună în vânzare şi cea de-a treia reprezentaţie SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, de pe data de 17 decembrie, de la Ateneul Român, eveniment desfăşurat sub egida IMPERIAL CHRISTMAS GALA, egidă ajunsă la Ediţia a-III-a.

Porţile pentru spectatori se vor deschide de la ora 13.00, pentru staţionare în foaier. Iar de la ora 13.30 se va permite accesul în sala de concert. Regalul vienez va incepe de la ora 14.00!

Concertul cu numarul 2 incepe la ora 16.30, acces public de la ora 15.30 (intrare in sala de concert de la ora 16.00). Concertul cu numarul 3 începe la ora 20.00, acces public de la ora 19.00 (acces sala de concert de la ora 19.30)!

CONCERT ORGANIZAT SUB ÎNALTUL PATRONAJ AL AMBASADEI AUSTRIEI LA BUCUREŞTI!

Biletele se găsesc online via iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro, la următoarele categorii de preţuri:

• Categoria 1 – 599 lei;

• Categoria 2 – 499 lei;

• Categoria 3 – 399 lei;

• Categoria 4 – 299 lei;

• Categoria 5 – 149 lei.

IMPERIAL CHRISTMAS GALA, egidă ajunsă la ediția cu numărul III, reaprinde lumina caldă si primitoare a Sărbătorilor de iarnă, în deplina admirație a publicului, pe acordurile consacrate ale valsurilor vieneze, create de inegalabilul compozitor austriac – Johann Strauss (n. 25 octombrie, 1825 – d. 03 iunie, 1899)-, eveniment care va avea loc în cel mai spectaculos cadru de concert, cel al Ateneului Român.

Dintre cele peste 140 de valsuri, semnate de Johann Strauss, unele și-au câștigat pe deplin celebritatea, printre care: „Dunărea albastră”, „Viață de artist”, „Sânge vienez”, „Vals imperial”, „Povești din pădurea vieneză”, „Vin, cânt şi femei”, „Vocile primăverii”, compoziţii pe care le vom asculta live în luna decembrie, pe data de 17, celebrând autentic Sărbătoarea valsului vienez.

De-a pururea splendidul spectacol de muzică clasică devine încă o dată întâmpinarea imperială și luminoasă a Sărbătorilor de Crăciun și An Nou pentru toți melomani!

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume și la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.