Bucuresti – 01 februarie, 2023Doi extraordinari tineri artişti, câştigători ai show-ului Românii au talent” si proaspăt finalişti ai “America’s Got Talent All Stars”, Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda, vor urca pe scena Sălii Palatului pe data de 25 februarie cu un număr surpriză, în deschiderea mega-concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

În zilele următoare, organizatorii evenimentului vor anunţa noi invitaţi celebri, care vor participa în deschiderea legendelor disco!

ANA-MARIA MĂRGEAN, fetița ventriloc de doar 13 ani care a câștigat în 2021 concursul ”Românii au talent”, ediţia cu numarul 11, s-a calificat în finală la o competiție similară la nivel global: “America’s Got Talent All Stars”, unde sunt invitate doar cele mai bune numere din întreaga lume.

Ana-Maria a impresionat atat jurații All Stars cât si publicul cu abilitățile sale de a cânta alături de o păpușă cățeluș pe care a făcut-o, la rândul ei, să cânte în fața mulțimii.

Când am cunoscut-o pe Ana, avea putin peste 2 anișori. Un copil blând și bun, analist și cumpătat. A fost unul dintre primii copii ai grădiniței noastre. A început cu grupa mini. Am avut privilegiul să îi cunosc întregul parcurs social și profesional. A crescut alături de noi, zi de zi, timp de 9 ani, am văzut și trăit fiecare treaptă urcată în drumul evoluției și formării ei. Suntem mândri și ne bucurăm că am fost implicați în evoluția acestui minunat copil”, a declarat directoarea Școalii Gimnaziale „Happy Children Academy„, Alina iordache, unde Ana-Maria a învățat până în clasa a V-a, potrivit Ziare.com.

DARIUS MABDA, în vârsta de 14 ani, a câștigat sezonul cu numarul 12 al show-ului “Românii au talent”, şi i-a uimit, zilele trecute, încă de la primele mișcări de dans pe Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, juriul „America’s Got Talent: All Stars”.

Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel după prestația lui Darius.

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a exclamat Heidi Klum.

“Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a spus Simon Cowell.

Mai putin de o lună de zile până la reîntalnirea cu unul dintre cele mai de success grupuri de muzică disco. Cu această ocazie, uimitoarea Liz Mitchell, vocea originală a formaţiei, a trimis un mesaj senin si călduros fanilor din România:

“Buna, tuturor. Sunt Liz Michell, vocea originală a grupului Boney M. Voi veni in Bucureşti pe data de 25 februarie la Sala Palatului. Sper că toata lumea va participa si se va bucura de eveniment. Astept cu nerăbdare!”

Show-urile vor începe la ora 20.00 iar accesul in sală va fi permis de la ora 18.30!

Biletele sunt puse în vânzare la următoarele categorii de preţuri si se gasesc via GQEntertainment.ro, iabilet.ro si salapalatului.ro.

•          Categoria 1 – 399 lei;

•          Categoria 2 – 189 lei;

•          Categporia 3 – 139 lei.

Magia grupului BONEY M. reverberează până în zilele noastre prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: “Sunny”, “Daddy Cool”, “Raputin”, “Ma Baker”, “Rivers of Babylon”, “Brown Girl in the Ring, “Belfast”, “Malaika” etc.

BONEY M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare si adorate in regiuni mai puţin circulate, precum: Africa, Iran, Asia de Sud-Est si chiar Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vandute în toata lumea şi cu zeci de single-uri la active.