Va aducem la cunostinta ca la doar cateva saptamani de la anuntarea concertului Ana Moura in Bucuresti, categoria III de bilete, cea in valoare de 59 de lei, este SOLD OUT!

Pe aceasta cale, va anuntam ca si cea de-a II-a categorie de bilete se apropie de epuizare! Asadar, va rugam sa va achizitionati din timp un bilet la acest spectacol!

Celebra cantareata de muzica fado, Ana Moura, care va concerta pe 27 februarie 2016, de la Sala Palatului din Bucuresti, are si site-ul propriu pentru evenimentul din Bucuresti. http://www.ana-moura.ro/.

ANA MOURA, show ce face parte din turneul de lansare al noului album al artistei ce se intituleaza simplu: “Moura” si care a fost lansat la finalul lunii noiembrie, in 2015. Premiat deja cu Aur in Portugalia, iata ca va pregatim pentru cel mai rasunator eveniment fado din Bucuresti.

De asemenea, interpreta ANA MOURA va sustine un concert si la Cluj, pe 28 februarie, la Sala Polivalenta, cu incepere de la ora 20.00.

Ana Moura, la ora actuala cea mai iubita solista de muzica fado, premiata in 2008 cu doua distinctii Amalia Rodriguez la categoria „cea mai bună interpreta” si anul trecut pentru „Desfado”, la categoria “cel mai bun album”, revine in Bucuresti cu un suflu proaspat, combinand perfect piesele fado cu influentele pop music. Aceasta va interpreta si cantece de pe noua creatie “Moura”, dar si compozitii deja cunoscute de publicul roman, precum Leva-me aos Fados, Até ao Verão sau O Fado da Procura.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

• Categoria I – 199 lei
• Categoria II – 99 lei

Acestea sunt disponibile online pe:

• bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National.