Arsenium, fostul component O-ZONE, va sosi special din Moscova pentru concertul Nigel Kennedy de luni, 8 octombrie, de la Sala Palatului. Artistul ne-a declarat ca asteapta de foarte multa vreme acest moment si nu poate rata intalnirea muzicala cu marele violonist.

Arsenie Todiras, sub numele de scenă “Arsenium”, născut la Chișinău, face primii pași în muzică la vârsta de 15 ani în calitate de contrabasist în ansamblul folcloric de juniori “Stejarii” cu care cânta pe cele mai mari scene din Republica Moldova. La vârsta de 17 ani părinții îi dăruiesc prima chitară. La lecțiile de canto face cunoștință cu unul din membrii O-Zone și în scurt timp, în noua formulă a proiectului începe o carieră fulminantă cu trupa în Moldova. Nu a durat mult până ce trupa a lansat câteva hituri mari în România , iar „Dragostea din tei” a fost piesa cu care au cucerit întreaga planetă, vânzând peste 15 milioane de single-uri în toata lumea, fiind numărul 1 European Billboard mai multe săptămâni. Curând, piesa a ajuns numărul 1 și în Japonia în 2005, unde Arsenium a cântat pentru ultima oară în cadrul trupei, urmând ca Boybandul să se destrame. Imediat dupa încetarea existenței trupei, Arsenium lansează piesa „Love me, love me” in mai multe țări din Europa și Japonia. Merge în turnee de promovare și concerte , piesa intrând în topurile muzicale ale mai multor țări.

În 2006 lansează albumul „33 Element”. Participă la concursul „Eurovision” din Grecia unde reprezinta Moldova cu piesa “Loca “ care e inclusă pe album, alături de Connect-R și Natalia Gordienko. În următorii ani lansează numeroase piese precum “Wake up”, “Professional Heartbreakers”, “Rumadai” (care ajunge hit în Germania , clipul devenind nr. 1 în Germania la „Viva Dance Charts”, iar dansul piesei ajunge anthem pe youtube, piesa fiind fredonată și dansata în toate colțurile lumii), “Minimum”, “Erase it” etc.

În 2014 participă la cel mai mare concurs internațional din Latino America “Vina del Mar” cu piesa “Rumadai”, unde câștigă premiul internațional pentru “Cel mai bun interpret” . În acelasi an, Arsenium lansează superhitul “До рассвета/ Do rassveta” care ajunge în topurile muzicale din Russia, primind cel mai prestigios premiu din tara “Zolotoy Grammofon”. În 2015 lanseaza “Bella Bella” cu care merge în turneu în spania împreună cu Los 40 principales (top radio din Spania). În 2018 este invitat ca membru al Juriului în festivalul concurs “Cerbul de Aur” . Tot in 2018 e invitat sa jurizeze concursul internațional din Rusia “Vo ves’ Golos”. Ultima piesă pe care o lansează este “Bon Ami” . În prezent se află în turneuri de promovare a piesei în Russia , Spania, Ukraina, România.

De peste un sfert de veac, Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai virtuozi violonisti din lume. Talentul sau absolut unic si aprecierea in masa a spectatorilor au oferit noi perspective, atat repertoriului clasic cat si celui contemporan, fiind, in acest moment, cel mai bine vandut violonist de muzica clasica din toate timpurile.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi: 

  • CATEGORIA I – 349 lei
  • CATEGORIA II – 249 lei
  • CATEGORIA III – 149 lei
  • CATEGORIA IV – 99 lei

Biletele se pot cumpara de pe ticketstore.ro!