Va intampinam cu noi detalii despre BRUKENTHAL FEST, un festival dedicat cu precadere familiilor, de pretutindeni din tara, care au drum catre Avrig sau care doresc sa participe in mod special la acest eveniment cu “staif”. Noul invitat pe lista scurta este autorul austriac Bernhard Moestl, care va sustine vineri, 10 august, un seminar cu totul special, inainte de momentele artistice semnate de catre Ricky Dandel si Florin Piersic.

De asemenea, festivalul isi extinde orizontul si in  zilele de 11 august si 12 august, avand, astfel, la dispozitie un intreg weekend in care va puteti destinde, totul intr-o ambianta aparte, educativa si distractiva.

Activitatile de care veti beneficia cu biletul de 99 lei, pe langa spectacolele oferite, sunt:

  • vizitarea expozitiei sasesti din incinta Palatului;
  • vizitarea expozitiei medievale din incinta Palatului;
  • acces la locul de joaca si ferma;
  • o tura cu trasura si ponei, pentru copii;
  • biletul ofera un discount de 10% la servirea mesei in restaurant in ziua concertului Ricky Dandel;
  • discount de 50% la un pachet FEST de toamna pentru lunile octombrie si noiembrie 2018;
  • discount 50% pentru o noapte de cazare in Hotel of Ice – martie 2019;
  • acces la piscina si acces la sala de fitness in zilele cu evenimente 10-12 august 2018.

Biletele se gasesc pe startickets.ro!

In aceasta fosta resedinta de vara, „Micul Schönbrunn” sau „Versailles-ul romanesc”, unicul parc baroc ce mai exista astazi in Romania, va concerta Ricky Dandel, ce isi va face aparitia cantand chiar din balconul Palatului iar farmecul actoricesc inconfundabil a lui Florin Piersic va aduce incantare si multe zambete pe chipurile tuturor celor prezenti.

Situata idilic in mijlocul parcului, Oranjeria este punctul de atractie principal pentru vizitatorii ansamblului Brukenthal. In calestile trase de ponei vor fi prezenti acordeonisti care vor interpreta vechi melodii sasesti!

 

DESPRE BERNHARD MOESTL

De peste 20 de ani, Bernhard Moestl, CEO al brainworx, s-a ocupat în principal de domeniile leadership, conștiinţă, dezvoltare personală. Scriitor cunoscut și conferenţiar în acest domeniu, el a dezvoltat un concept nou de leadership și comunicare, folosind conștiinţa ca principală metodă de abordare. Această modalitate de training este unică, pentru faptul că se bazează pe concepte autentice ale gândirii asiatice, care au fost adaptate eficient în instruirea liderilor din Occident.

Experienţa sa, este strâns legată de numeroasele călătorii în Asia. Ca rezultat, Moestl a obţinut o cunoaștere profundă a unei culturi și mentalităţi, care era pentru el fascinantă și în același timp, diferită. Un moment important, a fost timpul petrecut alături de maeștrii ai artelor marţiale, călugării din legendara mănăstire Shaolin. Acolo a învăţat, că doar o percepţie fără prejudecăţi ne permite să identificăm adevăratele intenţii și nevoi ale celuilalt și că numai prin conștiinţa noastră avem control asupra abilităţilor noastre.

Proiectul »brainworx« a luat fiinţă în primăvara anului 2001. Bernhard Moestl, a creat un program de instruire pentru liderii occidentali. Astfel, pentru prima oară, abordări ale gândirii asiatice, au devenit utilizabile cu succes și pentru europeni. Eficienţa acestor concepte a fost dovedită de-a lungul miilor de ani, prin modelele de leadership din Asia.

Astăzi, marca premium brainworx Europe, reprezintă o garanţie a calităţii la nivel european, prin seminarii de o înaltă prestanţă, prezentări motivaţionale, publicaţii și consultanţă în domeniile de conștiinţă și leadership.

http://www.brainworx.ro/index.php