concertul Nigel Kennedy

In mai putin de o luna, nabadoisul geniu al viorii NIGEL KENNEDY va concerta pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pe data de 16 octombrie. Cererea foarte mare de bilete a determinat organizatorul GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT sa puna in vanzare si biletele GOLDEN TICKETS, locuri disponibile in lojele de sus ale salii, la pretul de 399 lei.
Portile evenimentului se vor deschide incepand cu ora 19.00. Cortina se va ridica la ora 20.00!

Nigel Kennedy ramane, fara indoiala, cel mai vandut vilonist din toate timpurile iar “anotimpurile” se pare ca il imbraca cel mai bine! Ca orice artist care se respecta si care este visator, Nigel Kennedy isi doreste o camera de hotel spatioasa, cu priveliste, o terasa sau un balcon larg, in care sa se relaxeze si sa bea ceaiul englezesc in liniste. Este alergic la polen si tot ceea ce inseamna praf, prin urmare, camera de hotel trebuie sa fie foarte bine aerisita, aspirata, dormitorul sa aiba perne fara fulgi, asternuturi fara cusaturi si sa fie curata.
Solicitam doritorilor si iubitorilor acestui artist sa cumpere din timp bilete la acest concert, avand in vedere ca ne apropiem din ce in ce mai tare de SOLD OUT!

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

CATEGORIA II – 250 RON
CATEGORIA III – 150 RON
CATEGORIA IV – 100 RON
GOLDEN TICKETS – 399 RON