Indragitul artist pop-rock, BLACK reconfirma evenimentul de la Bucuresti. Concertul a fost reprogramat pe data de 4 martie 2016, Hard Rock Cafe, un show in premiera in Romania, care va incepe de la ora 22.30. Asadar, Black vine sa te invaluiasca cu adierea hit-ului ce a ti ntit direct inimile oamenilor, single intitulat Wonderful Life, intr-un concert de colectie, marca German Quality Entertainment, dar si cu piese de pe noul material aparut in primavara acestui an, Blind Faith.

Wonderful Life, piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul 2 in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, o bijuterie care nu si-a pierdut din stralucire nici pana in acest moment, hit ce este inca fredonat de sute de milioane de oameni de pe intreg mapamondul, dar si alte secvente muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life, vor putea fi ascultate live, la Sala Palatului, la finalul toamnei calendaristice.
Intrarea se face cu incepere de la ora 19.00!

Cu o tehnica vocala de invidiat si care si-a pastrat prospetimea ce l-a facut celebru, britanicul si poetul Black (Colin Vearncombe) te va purta pe aripile unei muzici sensibile, pline de amintiri frumoase!
Vino cu inima deschisa alaturi de persoana iubita si retraieste momente dragi impreuna cu incurabilul melancolic. BLACK, 28 noiembrie, Sala Palatului, ora 20.00!

Biletele pentru concertul BLACK se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

  • VIP – 249 RON
    CATEGORIA I– 199 RON
    CATEGORIA II – 149 RON
    CATEGORIA III – 99 RON
    CATEGORIA IV- 49 RON

Acestea pot fi achizitionate de pe:

• bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
• eventim.ro;
• myticket.ro si magazinele Diverta;
• starticket.ro
• salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.
• bilet.ro

 

DESPRE BLACK (COLIN VEARNCOMBE)

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life ” si ” Sweetest Smile”. A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: I Am Not The Same Person. Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de Walk the Dottet Line.

Discret, Black a preferat sa nu iasa in evidenta si sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fiind un dorit al organizatorilor de evenimente muzicale.

Acum, se gaseste din nou in atentia publicului, ocupandu-se de inregistrarea primul sau album in 6 ani, care urmeaza sa fie lansat în primavara anului 2015. Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explica: „Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile și sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este , de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari”.

Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul ca un fum a lui Colin . Rezultatul pare sa fie un clasic modern album ‘Black’ , care va încanta fanii lui de lunga durata, precum și angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys .

In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie si oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni .

Noul album Blind Faith a fost lansat pe 13 aprilie 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

Discografie:

1987 Wonderful Life
1988 Comedy
1991 Black
1993 Are We Having Fun Yet?
1999 The Accused
1999 Abbey Road Live
2000 Water On Snow
2001 Live At The Bassline
2002 Smoke Up Close
2005 Between Two Churches
2009 The Given
2009 Water On Stone
2013 Wonderful Life (Expanded & Remastered)
2014 Blind Faith

Site-uri online:

Site-ul oficial – http://www.colinvearncombe.com/
Facebook – https://www.facebook.com/blackakacolinvearncombe
Twitter – cvblack
Campania: http://www.pledgemusic.com/projects/black/