hiromi

Vesti bune pentru concertul duet “HIROMI featuring Edmar Castaneda” de pe data de 21 octombrie, Ateneul Roman! Categoria II de bilete, cele la 150 lei, este sold-out, in acest moment! Bilete se mai gasesc la Categoria I, 250 lei, si VIP, 450 lei!

Compozitoarea si pianista japoneza – HIROMI, 38 de ani – cunoscuta pentru talentul exploziv si feeling-ul absolut uimitor prin care imbina felurite sonoritati in piesele sale (jazz, rock progresiv, sonoritati fusion, muzica clasica), cea care la 17 ani incepea colaborarea cu muzicianul Chick Corea, va interpreta live muzici alese alaturi de un alt mare talent, impresionantul harpist de muzica jazz, latin-jazz, columbianul Edmar Castaneda, 39 de ani.

Muzica ei amestecata cu sarmul si spiritul absolut coplesitor te transporta pe culmi sonore inimaginabile, este de parere renumitul pianist Ahmad Jamal.

Doi artisti desavarsiti, doua personalitati puternice si exuberante, debordand de energie creativa si culoare muzicala, intr-un singur si minunat concert desfasurat la Ateneul Roman! Portile se vor deschide de la ora 19.00!

Cum s-a nascut aceasta colaborare? In 2016. La Festivalul International de Jazz de la Montreal. El, Edmar Castaneda, canta in deschiderea concertului ei, HIROMI. Instant a ramas vrajita de incredibilul harpist. Ascultandu-i vasta muzicalitate, HIROMI deja isi imagina o colaborare cu Edmar. Dupa ce au cantat impreuna in clubul de jazz Blue Note din New York, cei doi muzicieni au dezvoltat o intensa conexiune artistica si… un duo electrizant avea sa se nasca!

Rugam spectatorii sa retina ca este interzis accesul cu camere foto profesionale, cu exceptia FOTOGRAFILOR ACREDITATI.

De asemenea, filmatul, fotografiatul sunt interzise pe toata durata concertului, inclusiv cu telefonul mobil!

https://www.youtube.com/watch?v=iEOlX7ECP4c
Pretul biletelor este urmatorul:

  • Categoria VIP – 450 lei
    Categoria I – 250 lei

Biletele se gasesc pe:

  • eventim.ro;
    iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro;