Artistul american pregateste o seara magnifica, in primul sau concert in Romania!

 

Bucuresti, 28 februarie 2019CHRIS BOTTI, unul dintre cei mai titrati si mai bine vanduti artisti americani ai momentului, soseste prima oara in Romania, pe 3 iunie la Sala Palatului, ora 20.00, pentru un spectacol rafinat si efervescent, in care sunetul muzicii creat de trompeta ce l-a consacrat va topi inimile tuturor spectatorilor! Chris Botti este un talent aparte si toate concertele sale sunt o adevarata oaza de bucurie si de emotie!

 

Artistul american a vandut peste patru milioane de albume, gasind acea forma de exprimare muzicala creativa care incepe cu sonoritati jazz si se extinde dincolo de limitele unui singur gen muzical. Ultimul sau album “Impressions” a castigat premiul Grammy la sectiunea Best Pop Instrumental Album.

 

Pe parcursul celor trei decenii de cariera, Botti a inregistrat si a interpretat alaturi de muzicieni de calibru, precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler de la Aerosmith si chiar Frank Sinatra. Fiind plecat in turneu si cate 300 de zile pe an, incantatorul trompetist a concertat cu orchestre faimoase ale lumii si in unele dintre cele mai prestigioase locuri, de la Carnegie Hall si Hollywood Bowl, la Opera din Sydney si Real Teatro di San Carlo in Italia.

 

 

Biletele au fost puse in vanzare pe http://bit.ly/BileteChrisBotti via reteaua eventim.ro la PRET PROMOTIONAL DE PRIMAVARA cu discount de 50% (valabil pana la 1 Mai), pentru urmatoarele categorii de preturi:

 

 

Biletele VIP nu beneficiaza de pretul promotional de primavara!

 

Mai multe detalii pe www.GQEntertainment.ro si in evenimentul oficial: www.facebook.com/events/331304970826097

 

https://youtu.be/0BtZJ7LxaTE

 

https://youtu.be/DpYYJgvgDmo

 

https://youtu.be/HKzqnWAXhuw

 

 

 

https://youtu.be/m8NN4fpdm40

 

DESPRE CHRIS BOTTI

 

Christopher Stephen Botti s-a nascut la 12 octombrie 1962. Este trompetist si compozitor american cu o cariera muzicala stralucita.

 

In 2013, Botti a castigat premiul Grammy la categoria Best Pop Instrumental Album, pentru materialul de studio “Impressions”.

 

Chris Botti a iesit in evidenta si cu materialul din 2011, “Night Sessions”, croindu-si reputatia unui muzician versatil pe segmentul jazz & pop si, totodata, pentru maniera creativa prin care imbina ambele stiluri muzicale.

 

De asemenea, a fost nominalizat, in 2008, pentru albumul sau “Italia” si a mai primit trei nominalizari, in 2010, pentru discul live “Chris Botti In Boston”. Patru dintre albumele sale au atins locul 1 in clasamentul Billboard, la sectiunea albume jazz.

 

Odata cu lansarea “When I Fall In Love”, in 2004, un produs discografic extrem de bine primit de catre critica de specialitate, CHRIS BOTTI a urcat rapid in lista de preferinte muzicale ale iubitorilor de gen. Cu albumele ce au urmat, trompetistul si compozitorul american si-a adjudecat locul intre figurile inovatoare si importante ale lumii muzicii contemporane.

 

DISCOGRAFIE:

 

 

 • First Wish (1995)
 • Midnight Without You (1997)
 • Slowing Down the World (1999)
 • Night Sessions (2001)
 • December (2002)
 • A Thousand Kisses Deep (2003)
 • When I Fall in Love (2004)
 • To Love Again: The Duets (2005)
 • Italia (2007)
 • Impressions (2012)

 

 

LIVE ALBUMS:

 

 • Live: With Orchestra and Special Guests (2006)
 • Chris Botti In Boston (2009)

 

 

COMPILATII:

 • The Very Best of Chris Botti (2002)
 • This Is Chris Botti (2011)