CINDERELLA ON ICE

Potrivit coregrafului Konstantin Rassadin, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, pastreaza 100 % estetica unui balet clasic.

Povestea frumusetii fara pereche a Cenusaresei (Cinderella) ce a cucerit inima printului, cel care ii va darui pantoful de aur si care o va duce la castelul de basm, va ajunge si pe scena Salii Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 18.00, pe data de 5 aprilie, spectacol oferit de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, singurul din lume care prezinta baletul pe gheata in stil clasic.
Accesul publicului se face incepand cu ora 17.00!

In acest sens, directorul artistic al ansamblului, cunoscutul coregraf Konstantin Rassadin, a declarat ca fascinantul spectacolul Cinderella On Ice este gandit de la bun inceput in stilul baletului clasic si toate miscarile sunt adaptate in functie de acest aspect. Nu există ”dubluri” iar daca unul dintre balerinii care joaca un rol principal se imbolnaveste, se accidenteaza, show-ul se anuleaza. Asadar oferim atentie sporita antrenamentelor, dietei, starii de sanatate a colegilor nostri, a spus Rassadin.

Povestea fascinanta a Cenusaresei va prinde contur pe cele 3 tone de gheata care vor acoperi scena Salii Palatului din Bucuresti iar firul epic al povestii, explozia de culori si costumele stralucitoare vor atrage foarte tare publicul, mai ales pe cel mic! Asadar, asteptam copiii de toate varstele, insotiti de parinti, bunici la un spectacol mai potrivit ca nicicand pentru a fi transpusa pe gheata si interpretata de cei mai talentati balerini-patinatori rusi.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

CATEGORIA I – 299 RON

CATEGORIA II – 199 RON

CATEGORIA III – 149 RON

CATEGORIA IV – 49 RON

Acestea sunt disponibile online pe:

• eventim.ro;

• myticket.ro si magazinele Diverta;

• bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;

• blt.ro;

• starticket.ro;

• salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

DESPRE ANSAMBLUL DE STAT AL BALETUUI PE GHEATA DIN SANKT PETERSBURG

Conceptul de balet pe gheata a fost creat în 1967 de coregraful Konstantin Boyarsky, care a avut ideea de a transpune arta baletului clasic de pe scena pe pationar, combinand baletul cu patinajul artistic. Succesul a venit la scurt timp atat din partea publicului, cat si a criticilor, care au apreciat munca deopotriva complexa şi îndelungata de adaptare a elementelor de balet clasic pentru patinaj. A luat astfel fiinta Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, care este și în prezent singurul ansamblu de balet pe gheata cu drepturi pentru aceasta denumire. Ansamblul numara aproximativ 80 de balerini patinatori, multi campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maestri ai sportului în Rusia. Din 1995, ansamblul a sustinut sute de reprezentantii pe scene de opera si teatru din intreaga lume – SUA, Canada, China, Coreea de Sud, Taiwan, Columbia, Argentina, Olanda, Germania, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda, România, Turcia, Elveția si altele.