Cei doi membri BZN, Jan Keizer & Anny Schilder, aflati in Romania pentru cateva zile, au sustinut, vineri, 3 octombrie, o conferinta de presa in care au prezentat cel mai nou videoclip al grupului, fiind totodata o premiera pentru industria muzicii usoare romanesti. Este vorba despre lansarea videoclipului piesei ’’Drumurile Noastre’’, melodie emblema a muzicii usoare romanesti si interpretata in duet cu regretatul cantaret, Dan Spataru.

Evenimentul a fost onorat de prezenta Secretarului de Stat in Ministerul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, George Brezoi, Primarul Avrigului, Arnold Klingeis, consultantul in turism si Managing Partner Innovation Travel, Traian Badulescu si Liana Stanciu, realizator Magic FM.

 

Povestea acestui videoclip este descrisa chiar de BZN:

Eram in Romania, imi amintesc ca ne urcasem rapid intr-un taxi. In masina rula un post de radio, cand a inceput sa se auda aceasta piesa, Drumurile Noastre. Avea inflexiuni dintr-o melodie BZN. Ne-a placut foarte mult! Asa incat, in momentul in care am ajuns in Olanda, Jan a cautat melodia si a gasit-o: Dan Spataru, „Drumurile noastre”! Acum cateva luni, aflati din nou in Romania, ne-am intalnit cu sotia lui Dan Spataru in Bucuresti si i-am cerut permisiunea de a reinregistra acest frumos cantec alaturi de sotul sau, Dan Spataru. Putem spune ca am avut noroc, sotia lui Dan Spataru este si ea fan BZN de foarte multa vreme si ne-a dat acordul de a realiza o versiune 2014 cu noi si cu vocea indragitului Dan Spataru. Speram ca publicul roman sa fie incantat si sa fie un nou succes BNZ in Romania, dupa Blue Eyes si Dance Dance.

BZN (Jan Keizer & Anny Schilder) au inregistrat acest videoclip in Romania, intr-o locatie splendida, Castelul Regal, iar in acest video il puteti vedea, de asemenea, si pe Dan Spataru.

Cu aceasta ocazie va reamintim ca trupa BZN revine la Sala Palatului din Bucuresti pe 4 decembrie pentru a susține un concert de sarbatori. Piesele de sezon vor fi insotite de melodiile BZN celebre si de interpretarea noului hit BZN, Drumurile Noastre.

Anny și Jan pot spune ca se simt ca acasa in Romania, unde au sustinut numeroase concerte in ultimii ani. Recitalul de Sarbatori de la Sala Palatului tinde sa devina o traditie.

Spectacolul incepe la ora 20.00, iar accesul în sala este permis de la ora 19.00.

Bilete concert BZN – Sala Palatului, 4 decembrie 2014 se gasesc online pe www.eventim.ro si www.salapalatului.ro la urmatoarele categorii de preturi:

VIP – 500 RON – include meet & great cu artiștii
Categoria I – 300 RON
Categoria II – 200 RON
Categoria III – 100 RON

Totodata, cu ocazia Zilei Nationale a Germaniei, 3 octombrie, va anuntam ca INCEPAND DE AZI orice persoana care isi achizitioneaza un bilet la evenimentele German Quality Entertainment beneficiaza de un discout de 50% la Palatul Brukenthal Avrig si unicul hotel de gheata din lume, Hotel of Ice, acest lucru fiind posibil cu sprijinul omului de afaceri Simon Schobel, fost antrenor al Nationalei de Handbal a Germaniei. Asadar, pastrati biletele pentru o excursie la Hotel of Ice si Palatul Brukenthal Avrig!