Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) revine in Bucuresti pe data de 5 aprilie 2015, ora 18.00, de data aceasta cu fascinanta reprezentatie Cinderella On Ice, spectacol apreciat la nivel international atat de cei mici cat si de cei mari si pentru veacurile viitoare.

Accesul publicului se face incepand cu ora 17.00!

Asadar, asteptam copiii de toate varstele, insotiti de parinti, bunici, sa isi ia la revedere pentru cateva luni de la anotimpul friguros, alaturi de cea mai indragita poveste, o poveste mai potrivita ca nicicand pentru a fi transpusa pe gheata si interpretata de cei mai talentati balerini-patinatori rusi.

Si de data aceasta, spectatorii vor ramane fascinati de o coregrafie perfecta acompaniata si de elementele tehnice de mare impact pentru public, precum sarituri Axel, salturi Rittberger, dublu Lutz si piruete dintre cele mai ametitoare, toate puse in scena de Konstantin Rassadin, coregraful ansamblului si artist emerit al Rusiei.

Fantastica poveste a fetei orfane si sarace care se transforma intr-o printesa, totul pe muzica lui Serghei Prokofiev, vor transforma seara de 5 aprilie 2015 intr-o feerie pe gheata, asa cum, deja, ne-au obisnuit balerinii – patinatori rusi. Povestea magica a Cenusaresei va prinde contur pe cele 3 tone de gheata care vor acoperi scena Salii Palatului din Bucuresti iar firul epic al povestii, explozia de culori si costumele stralucitoare vor aprinde instant imaginatia celor mici!

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

 • CATEGORIA I – 299 RON
  CATEGORIA II – 199 RON
  CATEGORIA III – 149 RON
  CATEGORIA IV – 49 RON

Acestea sunt disponibile online pe:

 • eventim.ro;
  myticket.ro si magazinele Diverta;
  bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
  blt.ro;
  startickets.ro;
  salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.