Nu putini sunt cei ale caror fantasme erau alimentate in anii ’80 sau ’90 de vocea languroasa si imaginea senzuala a SANDREI. Au trecut anii, dar, dintr-un motiv sau altul, intalnirea cu cea care continuat sa fascineze nu s-a putut materializa pe meleagurile noastre asa cum ar fi meritat si artista si publicul ei.
Iata ca sfarsitul acestui an o aduce alaturi de super-grupul sau de muzicieni (selectati din intreaga lume) intr-un concert de 90 de minute in seria de spectacole ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT conceputa si oferita de Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT.
Biletele s-au pus deja in vanzare eventim.ro, bilete.ro si salapalatului.ro.
Pretul biletelor: 500 lei (categoria VIP – care include meet & greet cu artistii), 300, 200 si 100 lei
Sa ne pregatim pentru un eveniment de colectie!
DESPRE SANDRA
Sandra Ann Lauer (numele de scena: SANDRA) a fost numita de foarte multe ori „regina muzicii pop -dance” a anilor 1980 si 1990. Renumele i-a fost adus nu doar de succesul (mai ales) european de top pe care l-au cunoscut piesele compuse si produse de fostul ei sot, romanul Michael Cretu (I’ll Never Be / Maria Magdalena / In the Heat of the Night / Everlasting Love / Secret Land / Hiroshima / Don’t Be Aggressive ), dar si de fericita primirie de catre critici a albumelor sale ”Into a Secret Land” (1988) si „Close to Seven „ (1992).
Inaintea carierei solo recunoscuta acum pe intreg mapamondul, SANDRA a fost vocea principala a Trio-ul disco feminin ARABESQUE, care a cunoscut faima cu precadere in Japonia si Rusia. Dupa cum, intre 1990 si 2001, tot ea a fost fascinanta voce a proiectului ENIGMA, cu 10 hituri in Top-urile din SUA si UK.
Paradoxal, desi si-a cultivat in toti acesti ani statutul de star, SANDRA ramane una dintre interpretele cele mai populare ale continentului european si nu o data a depasit vanzarile realizate de Madonna in anumite tari ale lumii. Cu peste 30 milioane albume vandute, SANDRA si-a castigat destul de confortabil pozitia fruntasa in randul femeilor de succes din Germania.
Cand incepi sa studiezi baletul clasic la 5 ani si chitara la 10, chiar daca esti tentat sau obligat sa iti iei cativa ani de pauza in cariera , realizezi ca nu poti sta departe de scena sau studio. Asa se explica experimentele muzicale ale SANDREI ulterioare despartirii de Michael Cretu : The Art of Love (2007 ) – care contine compozitii proprii intre care se remarca “The Way I Am” si „All you are zombie” , Back to Life ( 2009) – un album cu influente Latin pop, dance si R&B din care se bucura de succes piesele “In a Heartbeat” si “The Night Is Still Young” (ultima realizata in duet cu Thomas Anders de la Modern Talking) si Stay in Touch (2012) – pe care il considera „cel mai aproape de ceea ce simtea cand s-a apucat de cantat, la finalul anilor 70”.