SANDRA, live in Romania, la finalul acestui an (comunicat)

SANDRA, live in Romania, la finalul acestui an (comunicat)

Nu putini sunt cei ale caror fantasme erau alimentate in anii ’80 sau ’90 de vocea languroasa si imaginea senzuala a SANDREI. Au trecut anii, dar, dintr-un motiv sau altul, intalnirea cu cea care continuat sa fascineze nu s-a putut materializa pe meleagurile noastre asa cum ar fi meritat si artista si publicul ei.

Iata ca sfarsitul acestui an o aduce alaturi de super-grupul sau de muzicieni (selectati din intreaga lume) intr-un concert de 90 de minute in seria de spectacole ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT conceputa si oferita de Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT.

Biletele s-au pus deja in vanzare eventim.ro, bilete.ro si salapalatului.ro.

Pretul biletelor: 500 lei (categoria VIP – care include meet & greet cu artistii), 300, 200 si 100 lei
Sa ne pregatim pentru un eveniment de colectie!

DESPRE SANDRA

Sandra Ann Lauer (numele de scena: SANDRA) a fost  numita de foarte multe ori „regina muzicii pop -dance”  a  anilor 1980 si 1990. Renumele  i-a fost adus nu doar de  succesul (mai ales) european de top pe care l-au cunoscut piesele compuse si produse de fostul ei sot, romanul Michael Cretu (I’ll Never Be / Maria Magdalena  / In the Heat of the Night / Everlasting Love / Secret Land / Hiroshima / Don’t Be Aggressive ), dar si de fericita primirie de catre critici a albumelor sale ”Into a Secret Land” (1988) si „Close to Seven „ (1992).

Inaintea carierei solo recunoscuta acum pe intreg mapamondul, SANDRA a fost vocea principala a Trio-ul disco feminin ARABESQUE, care a cunoscut faima cu precadere in Japonia si Rusia. Dupa cum, intre 1990 si 2001,  tot ea a fost fascinanta voce a proiectului ENIGMA, cu  10 hituri in Top-urile din  SUA si UK.

Paradoxal, desi si-a cultivat in toti acesti ani statutul de star, SANDRA  ramane una dintre interpretele cele mai populare ale continentului european  si nu o data a depasit vanzarile realizate de Madonna in anumite tari ale lumii. Cu peste  30 milioane albume vandute, SANDRA si-a castigat destul de confortabil pozitia fruntasa  in randul femeilor de succes din Germania.

Cand incepi sa studiezi baletul clasic la 5 ani si chitara la 10, chiar daca esti tentat sau obligat sa iti iei cativa ani de pauza in cariera , realizezi ca nu poti  sta departe de scena sau studio. Asa se explica experimentele muzicale ale SANDREI ulterioare despartirii de Michael Cretu : The Art of Love (2007 ) – care contine compozitii proprii intre care se remarca  “The Way I Am” si „All you are zombie” ,  Back to Life ( 2009)  –  un album cu influente  Latin pop, dance si  R&B  din care se bucura de succes piesele  “In a Heartbeat”  si “The Night Is Still Young” (ultima realizata in duet cu Thomas Anders de la Modern Talking) si  Stay in Touch (2012) – pe care il considera „cel mai aproape de ceea ce simtea cand s-a apucat de cantat, la finalul anilor 70”.

 

 

Distribuie in Social Media!

Translate »