Va invitam sa pertreceti o seara de vis la Sala Palatului!

Managerul Schoenbrunn Palace Orchestra, Peter Hosek, maestrul de concert, Tanja Sallustio si dirijorul, Guido Mancusi, transmit cu ocazia evenimentului din data de 5 decembrie 2014 de la Sala Palatului urmatorul mesaj, pe care il veti gasi si in format video pe link-ul de mai jos:

Draga audienta din Bucuresti! Sunt extrem de fericit azi sa va trimit acest salut din frumoasa noastra sala de orchestra din Austria, Viena, din orajeria Palatului Schoenbrunn. In cateva saptamani, pe 5 decembrie vom ajunge in tara voastra, in Bucuresti, si vom aduce cu Schoenbrunn Palace Orchestra un concert cu adevarat deosebit. Imi doresc sa va multumesc acum pentru ca urmariti acest video conceput special pentru voi, spectatorii nostri. Avem pregatite cateva piese speciale, surprize si, bineinteles, suntem foarte incantati sa cantam pentru voi. Si eu sunt extrem de fericita sa ma gasesc in Bucuresti. Va asteptam!

Schoenbrunn Palace Orchestra in București, pe 05 decembrie 2014, la Sala Palatului.

Schoenbrunn Palace Orchestra – cea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, insotiti de Wienner Hof Ballet, balet format din Eva & Michael Moza – va rasuna live la Sala Palatului din Bucuresti, vineri 5 decembrie, intr-un spectacol de neuitat cu incepere de la ora 20.00. Accesul publicului este permis incepand cu ora 19.00!

Iubitorii muzicii simfonice si mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea privilegiul de a intampina sarbatorile de iarna intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena formata din dirijor: Maestro Guido Mancusi, soprana: Elisabeth Pratscher si bariton: Rafael Fingerlos.

Asadar, va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara cadou iubitorilor de gen!

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

  • Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii)
  • Categoaria I – 300 RON
  • Categoria II – 200 RON
  • Categoria III – 100 RON

Biletele se gasesc exclusiv pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.salapalatului.ro.