Organizatorul evenimentului SPARGATORUL DE NUCI – BALET PE GHEATA, spectacol unic in lume ce ajunge si in Bucuresti pe data de 6 decembrie la Sala Palatului cu incepere de la ora 20.00, va anunta ca cea de-a treia categorie de bilete (250 lei) este in momentul de fata SOLD OUT!

Si pentru ca sarbatorile de iarna sosesc cu pasi repezi la geamul nostru, cu mic cu mare grabiti-va si pregatiti o intampinare feerica celor dragi, chiar de Sf. Nicolae!

Pe aceasta cale va reamintesc faptul ca St. Petersburg State Ballet On Ice (Ansamblul de Balet pe Gheata din St. Petersburg) a trimis cu ocazia spectacolului din Bucuresti, un mesaj tuturor romanilor, iubitori de fantasy si muzica semnata de Piotr Ilici Ceaikovski: “Suntem fericiti ca propriul nostru oras, leaganul lui Piotr llici Ceaikovski, ne aduce in Romania pentru a 175-a aniversare a acestui mare compozitor. In acelasi timp, suntem pe deplin constienti de responsabilitatea pe care aceasta mostenire o reprezinta, o luam foarte in serios si, desigur, vom oferi o performanta de top, pe care ne dorim ca spectatorii romani cu greu sa o dea uitarii’’.

Portile Salii Palatului pentru spectacolul din 6 decembrie se vor deschide pentru public la ora 19.00! Astfel, scena Salii Palatului se va transforma din nou in patinoar si 80 de artisti (care vor schimba 800 de costume) vor pluti in simetrii si volute de o plasticitate neintrecuta decat de gratie, aducand celor mari si mici cel mai frumos cadou: feeria “Spargatorului de nuci”. Va asteptam la o seara de vis!

Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori ce au castigat concursuri nationale si internationale. Multi dintre acestia provin de la faimoase școli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni unde a fost descoperit si campionul Mondial si Olimpic Evgeny Plushenko. In decursul timpului, corpul de balet a fost completat si de alte figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova şi Oleg Protopopov – ce au în palmares titluri europene, mondiale şi olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european sau Ludmila Smirnova – laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene. Acestia sunt doar cativa dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat stralucire spectacolelor Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg. In prezent, nu mai puţin de 20 de balerini din cadrul ansamblului detin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia pentru victoriile reputate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.
Infiintat in 1967, combinand pentru prima data in lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revolutionat lumea spectacolelor. Un astfel de eveniment veti putea vedea si trai live chiar in Bucuresti, in ziua de Mos Niculae.

Incepand din anul 1995, Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg aduce în fata publicului din lumea întreaga fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. „Frumoasa din padurea adormita”, „Lacul lebedelor” si „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski precum şi „Cenusareasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg a sustinut peste 7.000 de reprezentatii.

Biletele pentru Spargatorul de Nuci se gasesc online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si pe www.salapalatului.ro.

Preturile sunt urmatoarele:
VIP – 500 RON
Categoria I – De la 350,00 RON
Categoria II – De la 300,00 RON
Categoria III – De la 250,00 RON – SOLD OUT
Categoria IV – De la 200,00 RON