Anny Schilder

Organizatorul evenimentului, German Quality Entertainment isi cere scuze si se revanseaza fata de publicul roman prin BILETUL LEGENDAR!!

O incercare grea pentru vocalista celebrului grup BZN. De curand, Anny Schilder a fost diagnosticata cu cancer la san, motiv pentru care va anuntam cu mare regret ca vom reprograma concertul din ziua de marti, 4 decembrie 2014 pentru sambata, 10 octombrie 2015.

Acesta va fi ultimul concert BZN in Romania! Asadar, pastrati BILETUL LEGENDAR pentru o ultima intalnire cu artistii indragiti si o supriza de proportii!

Anny promite publicului roman ca se va recupera curand si ii pare foarte rau pentru aceasta situatie in care nimeni nu si-ar dori sa fie. Momentan, Anny face chimioterapie si acest diagnostic nu-i permite sa iasa din tara, apeland la buna intelegere a spectatorilor romani. Totodata, vocalista solicita publicului roman sa nu o uite si sa astepte trupa BZN pana pe 10 octombrie 2015, acesta subliniind faptul ca va fi ultimul concert BZN in Romania!

Avand in vedere cele intamplate, organizatorii German Quality Entertianment, companie de evenimente care respecta publicul, vine in sprjinul acestora cu o propunere care spera sa fie pe placul tuturor celor care si-au achizitionat bilete la concertul BZN din 4 decembrie 2014.

German Quality Entertainment ofera tuturor celor care au un bilet valid la concert posibilitatea de a avea o intalnire cu artistii BZN, fiecare dintre acestia avand acces la sesiunea de meet & greet. Cu speranta ca aceasta propunere va fi pe placul iubitorilor muzicii BZN va rugam sa pastrati biletele pana pe data de 10 octombrie 2015

  • VA RUGAM NU PIERDETI BILETELE! NU LE DETERIORATI!
    DACA PROPUNEREA OFERITA NU ESTE PE PLACUL SPECTATORILOR, POSESORII DE BILETE BZN SUNT ASTEPTATI SA ISI RIDICE BANII IN PERIOADA 8-14 DECEMBRIE 2014 DE LA OPERATORUL DE BILETE DE UNDE LE-AU ACHIZITIONAT!

DESPRE GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

German Quality Entertainment, companie romaneasca ce are ca activitate primordiala organizarea de evenimente muzicale, a fost infiintata anul acesta de catre cunoscutul om de afaceri si impresar german nascut in Romania, Christian Raetscher. „Am avut contracte cu Sandra, Chris Norman, Rednex, No Mercy si multi altii, pentru care am organizat spectacole in Berlin, Frankfurt si mai apoi in Austria si Ungaria. Acum sunt din nou in Romania si imi doresc sa avem concerte de real succes si un public foarte multumit”, a declarat Christian Raetscher.

Companie care promoveaza calitatea si nu cantitatea, adunand in jur un public premium, se implica totodata si in sustinerea turismului romanesc in strainatate, pilonul principal ramanand, cu siguranta, muzica.

Legatura dintre German Quality Enterainment si artistii straini, pe care Christian Raetscher ii are in momentul de fata in portofoliu, este evidenta si foarte strans conectata de Romania: Sandra, fosta sotie a cunoscutului compozitor roman Michael Cretu, BZN si prientenia stransa pe care au creat-o cu familia indragitului cantaret roman Dan Spataru, The Original Schoenbrunn Palace Orchestra prin liantul de origine baroc oferit de Palatul Brukenthal Avrig sau Hotel of Ice prin singurul ansamblu de balet pe gheata din lume, Ansamblul de Stat din Saint Petersburg, acestea fiind doar cateva exemple.