Mai este o zi pana la intalnirea cu cea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, The ORIGINAL SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA, eveniment ce va avea loc maine, 5 decembrie 2014, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00. Accesul publicului se permite de la ora 19.00.

Orchestra va fi insotita de Wiener Hof Ballet, ansamblu de balet format din 5 perechi de dansatori, printre care ii vom regasi pe Eva & Michael Moza.

Astfel, iubitorii muzicii simfonice si mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea privilegiul de a intampina sarbatorile de iarna intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena formata din dirijor: Maestro Guido Mancusi, soprana: Elisabeth Pratscher si bariton: Rafael Fingerlos.

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara cadou iubitorilor de gen!

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

  • Categoria VIP – 500 RON
  • Categoaria I – 300 RON
  • Categoria II – 200 RON
  • Categoria III – 100 RON

Biletele se gasesc pe eventim.ro, salapalatului.ro si bilete.ro.

PROGRAM SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA:

– 19:00 – ACCES PUBLIC – DESCHIDEREA PORTILOR

– 20.00 – SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA

– 21.15 – 21.30 – PAUZA

– 21.30 – 22.30 – SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA

IMPORTANT

SECTATORII SUNT RUGATI SA NU SOSEASCA MAI DEVREME DE ORA 19.00, PENTRU CA ACCESUL IN INCINTA SALII PALATULUI NU SE PERMITE MAI DEVREME DE ACEASTA ORA!

Lista obiectelor interzise:

– artificii, spray-uri, parfumuri, umbrele;

– scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase ;

– bauturi sau mancare, sticle, bidoane de plastic, conserve;

– bagaje sau genti voluminoase;

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video (ATENTIE: VOR FI CONFISCATE)

Accesul la SPECTACOL:

– Va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

– FUMATORII SUNT RUGATI SA PASTREZE BILETUL pentru a putea iesi afara. Acestia vor primi la iesire si o bratara pentru identificare.

– Pentru confortul participantilor si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia în jurul punctelor de intrare.

– NU SE VORBESTE TARE IN TIMPUL REPREZENTATIILOR, TELEFOANELE VOR FI INCHISE SAU BIFATI OPTIUNEA SILENT A MOBILULUI.