black

„Mai aproape de Colin Vearncombe!”

Data evenimentului va fi si ea modificata, urmand sa revenim cu noile detalii!

German Quality Entertainment impreuna cu managementul artistului BLACK au luat o decizie corecta, mai ales pentru cei care totusi isi doresc acest eveniment, si anunta mutarea concertului intr-o locatie cu mult mai intima, perfecta pentru muzica lui Colin Vearncombe.
Noua sala si noua data ale acestui show vor fi anuntate cat de curand!

„Concertul se va sustine, chiar daca a intampinat impedimente! Ne dorim ca muzica acestui artist sa fie ascultata si inteleasa mult mai bine intr-un cadru mai restrans, asa cum a lasat de inteles si publicul roman. Ne permiteti o mica gluma: se pare ca cifra 28 nu este favorabila lui BLACK, cel putin pe teritoriul din Romania. Prima data a fost programat pe 28 mai, acum pe 28 noiembrie, trebuie sa taiem din calendar aceasta combinatie si sa alegem o data cu noroc, a treia, ultima si una, evident, de succes! Speram ca spectatorii sa inteleaga ca organizarea, responsabilitatea pe care le avem sunt foarte mari si German Quality Entertainment nu a anulat evenimente, ceea ce nu se va intampla nici acum”, a declarat Christian Raetscher, CEO German Quality Entertainment.
Azi, cand trimitem acest nou comunicat, fiind 28 octombrie, speram sa fie de bun augur!
Returnarea biletelor se face incepand de maine, 29 octombrie, de la punctele de unde spectatorul a facut achizitia!
Cei care doresc sa isi pastreze biletul sunt rugati sa astepte pana saptamana viitoare cand anuntam noile detalii ale acestui concert, pentru a le explica cum se face conversia.