Duminica, 4 decembrie, a avut loc primul eveniment sub egida BATALIA HITURILOR, unde au urcat pe scena Salii Palatului din Bucuresti formatiile Boney M. si BZN.

O seara in care multi dintre spectatorii trecuti de 40 de ani si-au amintit de tinerete, s-au ridicat de pe scaune si au dansat pana la finalul evenimentului, s-au apropiat de scena, au oferit cadouri artistilor si si-au manifestat din plin bucuria. Punctul de atractie al spectacolului a fost Boney M., formatie cu un trecut muzical destul de controversat si multe hit-uri la activ.

Exotici si cu o aparitie scenica ce i-au consacrat, cei de la Boney M. au cantat aproape toate piesele ce i-au adus in topuri, avand in meniu si cateva momente acapella inedite: Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Belfast, Hooray – Hooray, Rivers of Babylon, Gotta Go Home etc.

Concertul BATALIA HITURILOR a pus la dispozitie cate 60 de minute fiecarei formatii si a avut o pauza de 20 de minute. Dupa ora 22.30, formatia BZN a facut o baie de multime la sesiunea de autografe.

TRACKLIST BZN:

 • Le Legionnaire
  Chanson D’Amour
  The Summertime
  Mon Amour
  Just an Illusion
  Tom Jones medley
  Drumurile Noastre
  Blue Eyes
  Old Calahan
  Nathalie
  Rocking the Trolls
  Banjoman
  Mexicannight

……………………………………………………

 • Dance Dance
  Yeppa

BZN

Baterie: Remco van der Sluis
Pian: Henk Olydam
Clapa: Hans Voerman
Chitara: Marcel de Groot
Bas: Will Nuruwe
Voce: Anny & Jan

BONEY M.

Voce: Maizie Williams
Voce: Goseth Olivia Morris
Voce: Rosemary Martin
Voce: Mark Oliver Agyei

Un eveniment organizat de German Quality Entertainment si postul de radio Magic FM!