Echipa “Pas in doi” aduce un element de culoare in concertul SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA! Va invitam sa vedeti LIVE pe scena Salii Palatului, in seara de 23 decembrie, de la ora 20.00, cinci perechi de dansatori, campioni in Romania si in strainatate, totul intr-o atmosfera regala pe acordurile compozitorului Johann Strauss.

“De 25 ani crestem generatii de dansatori de performanta, obtinand rezultate deosebite atat pe plan National cat si pe plan International. Tot ceea ce facem, facem cu pasiune si prin rezultatele si recomandarile pe care le-am obtinut ne-a fost confirmat acest lucru. Noi suntem “Pas in Doi”. Suntem acei pasionati de dans care dorim sa-ti transmitem frumusetea si bucuria miscarii, pentru a te descoperi, pentru libertatea de a socializa, pentru eleganta, pentru suflet si spirit… Pasiunea, disciplina si tenacitatea care ne-au condus sa devenim campioni, sunt acelea care ne-au dat puterea sa formam echipa „Pas in Doi” cu bucuria de a experimenta in continuare si a impartasi „taina” dansului cu ceilalti”, au declarat oficiali ai echipei de dansatori de performanta.

Va reamintim ca baritonul de origine italiana- MARCO DI SAPIA – va fi cel mai nou membru ce va urca pe scena Salii Palatului alaturi de soprana Milena Arsovska, impreuna cu celebra SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, intr-un eveniment ce trebuie privit ca un concert sspecial de Craciun si oferit iubitorilor muzicii clasice.
Indragitul ”bal’’ vienez, unde au spus prezent toate vedetele de la Hollywood, isi va deschide portile pentru spectatori incepand cu ora 19.00!

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis, oferita cu inima deschisa de cei 25 de muzicieni si 5 perechi de dansatori profesionisti!

Biletele se gasesc pe eventim.ro!
Un bilet costa 199 lei!