gregorian

Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului „Romanii au talent”, ajunge acasa pentru primul concert GREGORIAN in Romania, un proiect rupt din coasta ENIGMA, un eveniment simfonic rock, ce va avea loc pe data de 16 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.
Portile se vor deschide de la ora 19.00!

Dupa ce a publicat un cover de exceptie dupa aria „Un bel di vedremo”, din Madama Butterfly a lui Giacomo Puccini, reusind, astfel, sa fie primul barbat din lume care interpreteaza aceasta arie de opera, Narcis, fostul concurent de la „Romanii au talent”, a devenit unul dintre membrii activi ai celebrului cor GREGORIAN.

La inceput, Gregorian a fost mai mult un grup de orientare pop, ce a luat fiinta “din vena” proiectului new age, ambient-downtempo – Enigma. Sub acest concept au inregistrat albumul Sadisfaction cu voci aduse de la The Sisters of Oz: Susana Espelleta (sotia lui Frank Peterson de la acea data) si Birgit Freud. Oricum, a fost singurul album in acest stil, ce dupa ani a condus la ceea ce multi dintre noi cunoastem: albumele Masters of Chant. In 1998, Peterson si echipa lui formatata din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau and Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotarandu-se sa pasesca pe zona cantecelor in stil gregorian. Selectia cantecelor era foarte stricta. Pentru fiecare album piesele au fost atent selectionate, aceasta pe langa melodiile compuse de Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman si Carsten Heussman. Doisprezece vocalisti au fost angajati sa inregistreze piesele intr-o atmosfera bisericeasca, pentru ca sunetul sa fie unul cat mai aproape de adevar.

“Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.

Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.
Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria I – 199 lei
Categoria II – 99 lei
Categoria III – 59 lei

Acestea sunt disponibile online pe:

bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
eventim.ro;
myticket.ro si magazinele Diverta;
bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National
iabilet.ro
startickets.ro si ticketstore.ro
salapalatului.ro