Francesco Napoli, cunoscutul cantaret italian, va urca pe scena Salii Palatului, in seara de 29 noiembrie, alaturi de celebrii BZN si George Baker, in acest “duel” muzical oldies but goldies. Atmosfera va fi intretinuta de gazda evenimentului, Ricky Dandel.

Portile se vor deschide incepand cu ora 18.30.

Biletele pentru “Duelul Hiturilor” se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:.

 • CATEGORIA I – 349 lei
 • CATEGORIA II – 249 lei
 • CATEGORIA III – 149 lei
 • CATEGORIA IV – 99 lei

Biletele pot fi procurate de pe startickets.ro!

Solist vocal, compozitor, textier, prezentator, moderator si show-man, Ricky Dandel este considerat unul dintre primii 10 cei mai cunoscuți sibieni. “Atunci cand eu cant, nu am varstă, ma simt exact ca la 15 ani, e un elixir, cred ca nici un drog nu si-ar face efectul mai tare asupra mea asa cum actioneaza muzica. Imi da niste trairi deosebite si oamenii simt acest lucru, publicul nu poate fi inselat cu povesti, ei simt foarte clar daca tu esti sincer sau nu„, declarat Ricky Dandel.

Anul trecut, BZN s-a gasit in turneul in Africa de Sud si au sustinut peste 100 de concerte in Belgia si Olanda. Tot in 2017, au calatorit in Grecia alaturi de 750 de fani, pentru un concert remarcabil.

George Baker, fondator al grupului olandez de succes George Baker Selection, ramane activ muzical si inca concerteaza la cei 73 de ani ai sai.  Putin cunosc faptul ca George Baker a fost compozitorul multor piese interpretate de indragitii BZN. Vom afla de la insusi George Baker, cat de curand,  care au fost acele melodii!

Francesco Napoli,  cel care a făcut istorie cu “Marina”, “Mambo” sau “Balla Balla”, vine la Duelul Hiturilor. Francesco Napoli este un adevarat magnet pentru public si un favorit al spectatorilor la fiecare concert. El nu este doar un muzician, ci si un om de spectacol. Francesco Napoli isi iubeste publicul si este iubit, la randul sau, pentru toate aceste calitati!

https://www.youtube.com/watch?v=uleKwJwOs6g

https://www.youtube.com/watch?v=FBVdlZEK9F8

https://www.youtube.com/watch?v=xg9TYoNEo0A

DESPRE FRANCESCO NAPOLI

Tanarul interpret talentat, dar necunoscut inca, a fost descoperit in cadrul unui concurs muzical de renume din Italia. Un producator german l-a remarcat pe cantaretul plin de temperament, care deja concertase alaturi de propria sa formatie, si l-a invitat sa participe la un turneu de doua saptamani in Germania. In consecinta, Francesco Napoli a extins acest turneu la mai bine de 30 de ani nu numai in Germania, ci in intreaga Europa si pe tot mapamondul! Cu mare succes!

Cel mai important hit al sau -BALLA BALLA (1987)  – s-a vandut de peste 12 milioane de ori in 44 de tari. Melodia a avut o ascensiune rapida in American Billboard Charts,  in Top 5 in paralel cu Michael Jackson, Madonna si alte megastaruri. Acesta a fost primul lui succes in domeniul muzicii. Un nou star al anilor “80 se nastea! A fost din plin recompensat cu numeroase discuri de aur si platina.

A continuat sa aiba hituri in Top Ten – ca, de exemplu – LADY FANTASY, BALLA BALLA II , MARINA MARINA mai ales in Spania, Italia, Franta, Austria, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia si Ungaria. Si, mai ales, in cele doua Americi.

Peter Columbus, producatorul primului sau hit de mare succes si, ulterior, Hanne Haller au semnat un contract de productie cu el. Francesco Napoli a devenit celebru si in calitate de compozitor, textier si producator al propriilor sale melodii. Aproape toate hiturile sale au fost compuse de artistul insusi, cum ar fi: PIANO PIANO, DUE ANGELI, NOTTE CHIARA, LADY FANTASY – ca sa mentionam doar cateva.

Toate canalele de TV si spectacolele se luptau pentru Francesco Napoli si, evident, a participat la prima si cea mai reusita noapte italiana la DORTMUND WESTFALENHALLE, una dintre cele mai mari arene cu peste 70 000 de spectatori. Evenimentul a fost transmis live de ZDF, principalul canal de televiziune german.

In Polonia a devenit un simbol – primul superstar italian – intr-unul dintre cele mai celebre festivaluri poloneze din Sopot (Gdansk). Magnitudinea acestui eveniment este comparabila cu Concursul Eurovision la care a participat si el la o editie ulterioara in Germania.

Spectacolul a fost transmis live in toate tarile estice, inclusiv in Rusia, milioane de spectatori si telespectatori urmarindu-l pe superstar. Popularitatea sa a sporit uluitor de atunci.

Energia, fantezia lui pe scena au ramas intacte pana in ziua de azi, devenind chiar mai intense. Traditionalul POLO DISCO FESTIVAL din Ostroda a fost un moment marcat al anului 2014 dobindind importanta evenimentului de la Sopot. In cadrul acestui spectacol live el a fost aclamat pentru cei 30 de ani de cariera ca muzician, ca idol al multor alti artisti si pentru succesul si popularitatea lui. Mai mult de 20 de milioane de telespectatori au urmarit spectacolul transmis live.

Melodiile sale (QUESTA NOTTE) au fost parte integranta a unor productii cinematografice cum ar fi GO, TRABBI, GO sau celebrul serial politist SCHIMANSKI. Acesta sta marturie pentru statutul interpretului de muzica pop in Germania.

A urmat la scurt timp o emotionanta balada pop impreuna cu starul international GEORG MCGRAE („Rock your Baby“) . I LOVE HER a fost un proiect comun pentru doua voci fara egal.

Primul sau album produs in exclusivitate de el insusi –“ESISTERE – LE MIE EMOZIONI” – a reprezentat un prim pas notabil si o modalitate noua de a se prezenta pe sine insusi in calitate de producator, interpret, compozitor si textier. AMERICANO (transmisa la posturile de radio) si doua duete: BACIAMI (Latinodance) si COME HO FATTO (pop-dance) sunt piese de rezistenta disco foarte populare la posturile de radio din Europa si chiar din America (BACIAMI). COME HO FATTO este prezentata si la posturile de televiziune romanesti. Acest album cuprinde forta, sentimentul si ritmul muzicii lui intr-un fel impresionant – spectrul caracteristic al muzicii sale – putere si emotie, in perfecta armonie.

Noile melodii au adus ceva special fenomenului de „Francescomanie”. Au urmat un turneu in Australia – cu 4 concerte la Sydney – pe langa multe alte concerte live in Europa, show-uri de televiziune si transmisiuni internationale. Spectacole speciale au fost organizate in sali de opera renumite, la festivaluri de muzica pe apa – gen Vienna/ Mörbisch – la filarmonica din Gorzow, la teatrul din Katowice sau in istorica Sala a Palatului din Bucuresti – ca sa amintim doar cateva – o mare bucurie pentru acest artist extraordinar si vocea sa inegalabila. El a inspirat chiar lumea muzicii clasice astfel incat melodiile sale pop au fost prezentate intr-un aranjament clasic, interpretate de el insusi intr-un stil impresionant intr-un concert alaturi de orchestra simfonica din Warsowia.

Prima melodie internationala de Craciun, foarte moderna si cu totul aparte, CHRISTMAS & LOVE, produsa si inregistrata impreuna cu noua sa descoperire muzicala si interpreta in duet LAURA DEL CONTE a fost lansata si imediat transmisa la posturile de radio din America, Canada, Austria si Germania. Compozitia, versurile si muzica ii apartin lui insusi iar textul in engleza Laurei. Un mare succes in lumea undelor si o surpriza pentru fanii din intreaga lume.

Dupa aceasta noua productie, tinerii muzicieni de la Firstline Studios din Germania au creat in colaborare cu el noua melodie celebra “Sarà Sarà” care a devenit curand un element de atractie pentru redactorii TV si agentiile muzicale.

Producatori notabili din intreaga Europa sunt interesati sa colaboreze cu acest interpret charismatic, ca de exemplu, BOGDAN TOMMO  (TOMMO PRODUCTION), unul dintre cei  mai importanti producatori din Bucuresti, caruia ii apartin multe hituri ale muzicii romanesti si straine. El a inregistrat in celebrul sau studio melodia dance-pop TE AMARE! cu Francesco Napoli, fiind ales recent “Ambasador al Statiunii turistice Mamaia”, la Festivalul “MAMAIA MUSIC AWARDS.”

Discografie:

 • 1987: Balla … the First Dance
 • 1988: Magico
 • 1990: Listen Now!
 • 1990: Ciao – Balla Italia!
 • 1992: Arriva
 • 1995: Bellami
 • 1999: Balla Balla
 • 2002: Italian Hit Collection
 • 2003: Marina
 • 2004: Genesis
 • 2005: Besame Mucho
 • 2005:  Lady Fantasy
 • 2010: Esistere – le mie Emozioni