gregorian

Biletele la categoria III, cele la pretul de 59 de lei, pentru concertul GREGORIAN, de pe data de 16 mai, de la Sala Palatului, sunt in acest moment SOLD OUT! Au ramas in vanzare biletele la categoria I (199 de lei) si categoria II (99 de lei).
Portile se vor deschide de la ora 19.00 iar evenimentul va incepe de la ora 20.00!

Va reamintim ca Amelia Brightman (n.1979), sora mai tanara a celebrei soprane de classical crossover, Sarah Brightman, soseste la Bucuresti cu prilejul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte. Alaturi de Amelia va mai urca pe scena si Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului „Romanii au talent”, acesta fiind primul concert GREGORIAN din Romania si ultimul, totodata, pentru o lunga perioada de timp. Frank Peterson a decis ca acest proiect sa ia o pauza pe termen nelimitat, sperand sa revina cu o idee super interesanta peste cativa ani.
“Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.

Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.

Va invitam la un periplu muzical mult asteptat in Romania! Interpretarea unica a celor mai celebre cantece pop si rock, piese proprii, membrii corului invaluiti in robe de calugari, intreg misterul din jurul chipurilor si glasurilor, toate vor trimite publicul cu gandul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.
Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria I – 199 lei
Categoria II – 99 lei

Acestea sunt disponibile online pe:

bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;

eventim.ro;

iabilet.ro

myticket.ro si magazinele Diverta;

bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National

startickets.ro si ticketstore.ro

salapalatului.ro