MARIZA, celebra artista portugheza, si-a rasfatat audienta, ieri seara, cu o noua reprezentatie fado de prima clasa! Doua ceasuri pline, fara pauza, in care cuceritoarea MARIZA a cantat dumnezeieste si a vorbit despre cei 20 de ani petrecuti plecata in turnee (“care au trecut atat de repede, dar care au fost atat de frumosi”), despre originile sale africane si despre cum au inceput sa o influenteze muzical, despre viata, despre cat de minunat este publicul roman, multumindu-i  de mai multe ori in limba romana si in limba portugheza.

Putin nostalgica la debutul concertului, imediat ce a simtit vibratia audientei la acordurile muzicii sale s-a transformat intr-o adevarata cascada de emotii efervescente, primindu-l pe scena si pe baietelul ei in varsta de 7 ani iar, spre final, coborand printre spectatorii absolut extaziati!

Un concert complet si emotionant, un concert in care publicul a cantat in portugheza cu ajutorul MARIZEI, a oferit flori, s-a ridicat de mai multe ori in picioare pentru a-si aplauda artista, un spectacol acompaniat cu maiestrie de cei 5 artisti prezenti pe scena: José Manuel Neto, chitara portugheza, Pedro Jóia, chitara clasica, Fernando Araújo (Yami), bas acustic, Hugo Marques (Vicky), percutie & baterie si João Frade la acordeon.

Solista cu cea mai vibranta si profunda voce a Portugaliei a promovat ultimul sau album, selftitled, lansat in 2018. Un nou material de succes ce contine 15 piese si despre care puteti accesa cateva detalii printr-un click aici: www.mariza.com/en/album/mariza.

Multumim tuturor pentru participare si, de asemenea, multumim partenerilor nostri: TAROM, AQUA CARPATICA, SAMBURESTI, PREMIER PALACE HOTEL, MAGIC FM, DEBIZZ, MyPR & TEATRALIS!

Tracklist concert “MARIZA – Cucereste primavara muzicala 2019”, 6 martie 2019, Sala Palatului:

1. Loucura
2. Rochedo
3. Sem Ti
4. Quebranto
5. Semente Viva
6. Quem Me Dera
7. Beijo De Saudade
8. Oração
9. Chuva
10. Barco Negro
11. Trigueirinha
12. Amor Perfeito
13. Fado Errado
14. Rosa Branca
15. Primavera
–––––––––––––––––––––––
16. Mentira
17. Ó Gente Da Minha Terra