joe-lynn-turner

Joe Lynn Turner, fostul solist Rainbow, Deep Purple si Yngwie Malmsteen, a declarat in urma cu ceva vreme ca existe sanse destul de mari sa cante din nou alaturi de Ritchie Blackmore in acest an.

Solistul a vorbit despre o posibila reuniune Rainbow inca de anul trecut, noteaza rockfm.ro. Pe atunci Turner sustinea ca „Ritchie trebuie sa vina pe scena sa culeaga roadele muncii sale de zeci de ani”. „Pe Blackmore il roade sa faca ceva foarte rock, asa ca am stabilit sa ne intalnim in toamna. Ritchie este cu adevarat gata sa revina la rock. Este plin de idei si dornic sa porneasca la drum. Nu stiu sigur daca o sa fie o reuniune Rainbow sau o sa cantam niste hituri clasice… ceea ce urasc, pentru ca nu poti sa mai improvizezi pe ceva ce este perfect. Insa ceva se va intampla”.

Reamintim ca German Quality Entertainment are onoarea de a-l aduce in exclusivitate pe unul dintre cei mai apreciati vocalisti ai istoriei rock-ului: JOE LYNN TURNER, la Hard Rock Cafe, pe 18 septembrie, incepand cu ora 21.30.
• Open doors ora 20.00!
Joe Lynn Turner este cel care a propulsat Rainbow in clasamentele internationale, cel care l-a inlocuit pe Ian Gillan la Deep Purple si, nu in ultimul rand, cel ce i-a adus cele mai multe vanzari lui Yngwie Malmsteen cu albumul “Odissey”, material aparut in aprilie 1988.
Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
• VIP (MEET & GREET – INTALNIRE CU ARTISTUL + POSTER CU AUTOGRAF-) -200 RON
• LOC LA MASA– 120 RON
• IN FATA SCENEI, IN PICIOARE– 90 RON
Acestea pot fi achizitionate de pe: iabilet.ro si bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
http://www.iabilet.ro/bilete-joe-lynn-turner-vocea-rainbow-deep-purple-yngwie-malmsteen-in-exclusivitate-la-bucuresti-23225/
NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.