Joseph

“Concertez non-stop”, a declarat acum doua zile Joseph Lee Jackson, cel ce reprezinta “piesa” principala a evenimentului “Queen Tribute” din 6 noiembrie, de la Hard Rock Cafe. De la ultima intalnire cu publicul roman, pot sa va spun ca am concertat non-stop prin Marea Britanie, Europa, cu tributul Queen si A Vision of Mercury. Am avut si concerte solo in 6 tari. Iar 2016 se arata un an la fel de bun!, a incheiat artistul.
Vocalistul care pastreaza vie memoria pieselor celebre marca Queen, precum: “We Are The Champions”, “You Don’T Fool Me”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga”, va creste adrenalina spectatorilor ce se vor gasi la Hard Rock Cafe, pe data de 6 noiembrie, cu incepere de la ora 22.00!
Open doors ora 20.00!
QUEEN TRIBUTE, alaturi de Joseph Lee Jackson, este al doilea nume ce a fost desemnat sa continue seria evenimentelor German Quality Entertainment de la Hard Rock Cafe – LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE! Classic rock si nostalgia inconfundabilului Freddie Mercury.
Pentru showul din 6 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

• VIP – RON 150 (acces la sesiune de autografe)
• Categoria I – RON 60 (loc la masa, in fata scenei)
• Categoria II – RON 40 (loc la masa, in restul salii)

Acestea pot fi achizitionate de pe:

• iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
• bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos
NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei!
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.