Prezenta sa a devenit o constanta necesara si inevitabila pentru calendarul evenimentelor artistice din Romania!

Indragita interpreta de muzica fado, MARIZA, pregateste pentru jumatatea lunii mai un nou material de studio cu totul special, a precizat artista organizatorilor German Quality Entertainment. Astfel, concertul de la Bucuresti, din data de 7 martie, de la Sala Palatului, va fi un prilej minunat de a putea asculta, in premiera, noile compozitii ale Reginei muzicii fado!

Accesul publicului va fi posibil de la ora 17.30. Spectacolul va incepe la ora 19.00!

MARIZA isi pastreaza titulatura de Noua Regina a Muzicii Fado si continua periplul sau artistic in Romania, tara atat de draga cantaretei. “Este extraordinar! De cand am venit in Romania prima data, am tot incercat sa imi explic asta!  Pe urma am inceput sa observ ca avem atat de multe lucruri in comun. Nu doar sentimentul DOR despre care mi-ai vorbit şi am aflat acum pentru prima data, dar si limbile noastre au atat de multe in comun, stilul vostru de viata este și el similar cu cel al portughezilor. Asa ca mergand pe strazi – si e ceva ce imi place să fac – ca sa simt ritmul orasului, felul în care el respira – gandeam:  as putea zice ca sunt pe strazile din Lisabona ! As putea foarte bine si natural sa traiesc aici ca si acasa!”, a declarat Mariza pentru Radiotopic cu Michaela Platon si Marcel Platon.

🎟 Biletele au fost puse in vanzare in retelele iaBilet.ro – http://bit.ly/iaBiletMARIZA, Eventim.ro – http://bit.ly/eventimMARIZA, salapalatului.ro, la urmatoarele categorii de preturi:

– VIP – 199 lei
– Categoria I – 149 lei
– Categoria II – 99 lei

👉 Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/2416584645224236