metro

Fulgii de gheata care au imbracat scena Salii Palatului au ajuns in inima Bucurestiului in seara de 3 martie, arhitectii scenei fiind gata de montare.
Din cauza unor probleme majore la sistemul de inghetare, am fost nevoiti sa suplimentam masa de gheata cu inca o tona pentru a consolida patinoarul din incinta Salii Palatului. Pe aceasta cale, multumim echipei METRO Cash & Carry Romania pentru tot efortul depus si, mai ales, pentru promptitudinea de care au dat dovada si fara de care spectacolul din seara de 4 aprilie n-ar fi avut loc.
Intreg procesul, ce a durat peste 24 de ceasuri, a transformat scena intr-un fascinant palat al ghetii.
German Quality Entertainment a readus la inceputul lunii aprilie cel mai de succes balet pe gheata cu doua evenimente unice in Romania: Swan Lake on Ice si Cinderella on Ice, spectacole pe care le-ati putut urmari la Sala Palatului in data de 4 aprilie si respectiv 5 aprilie 2015 si reprezentate de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg!

Pe aceasta cale, multumim tuturor spectatorilor pentru participare si pentru rabdarea pe care au dovedit-o in seara de 4 aprilie, la povestea Swan Lake On Ice!