Nigel Kennedy

Virtuozul violonist va concerta pe 16 octombrie la Bucuresti si pe 19 octombrie la Cluj-Napoca! Vizioneaza mesajul video al artistului britanic!

Tot mai aproape de concertul “neasteptat” al lui Nigel Kennedy din Bucuresti, dar si de cel din Cluj-Napoca. Acesta a oferit recent un scurt interviu organizatorilor German Quality Entertainment & Diesel Events, plus un mesaj dedicat exclusiv publicului roman, pe care il puteti viziona mai jos:
LINK AICI: https://www.youtube.com/watch?v=W_F–s88tjE

Prieteni, ati fost foarte cool! Vin la Cluj si Bucuresti pentru a va canta noua mea versiune a celor patru Anotimpuri ale lui Vivaldi, dar si compozitii ale altui compozitor care-mi place. Si anume Kennedy. Voi canta si piese de pe noul meu album si am sa vin si cu mica mea trupa, dar si orchestra care ma acompaniaza. Cred ca vom avea o aventura muzicala frumoasa! Asa ca, abia astept sa ajung in tara voastra minunata, sa intalnesc oamenii extraordinari pe care deja ii cunosc, sa imi fac prieteni noi. Aceasta e ceea ce muzica inseamna. Vom impartasi momentul!
Interesul pentru concertul Nigel Kennedy, eveniment ce se desfasoara pe 16 octombrie, la Sala Palatului, este unul deosebit, astfel ca biletele la pretul de 250 lei sunt, in acest moment, SOLD OUT!

Va reamintim ca organizatorul GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT a pus in vanzare si biletele GOLDEN TICKETS, cu locuri disponibile in lojele de sus ale salii, la pretul de 399 lei.

Portile evenimentului se vor deschide incepand cu ora 19.00. Cortina se va ridica la ora 20.00!