Celebrul grup a adunat 22 de miliarde de vizualizări pentru piesa „Rasputin”, într-o provocare de dans pe TikTok, care a devenit rapid virală.

Seara de sâmbătă, 25 februarie, a devenit la Sala Palatului o sectaculoasă încântare pentru iubitorii sonorităţilor disco. Boney M. feat Liz Mitchell au interpretat faimoasele hit-uri iar Invitatii speciali din deschiderea evenimentului au pus pe jar, la propriu, audienta.

Coregrafia impresionantă pregatită cu atenţie şi entuziasm de Wilmark Entertainmnet Show, recitalul Arsenium, momentele cu totul speciale al Anei-Maria Mărgean şi „duetul” surpriză cu mult prea talentatul dansator Darius Mabda au ridicat sala în picioare, spectatorii dansând si cântând împreuna cu artiştii.

A fost un challenge să creăm momentele de la Sala Palatului pentru Boney M. feat Liz Mitchell, trupa emblematica din ani 80 si „Disco modern”, cântat de Arsenium, o experienţă extraordinară sa fiim alături de ei pe scenă, sa prezentăm o parte din costumele noastre spectaculoase, dar, mai ales, show-urile proprii.

De asemenea, a fost emoţinant să văd cum a ne-a primit publicul, cu entuziasm,  dansând si cântând în picioare de la început până la sfârsit! Am creat acest concert DISCO SHOW feat Wilmark feat Arsenium, este mai mult decât un concert, este o petrecere! Asa că ne vedem la următoarea petrecere RETRO
„, a declarat după eveniment Wilmak- director artistic.

Concertul Boney M. feat Liz Mitchell din 25 februarie de la Sala Palatului, unde am fost invitat sa cânt în deschidere a fost unul de mare succes. Am avut emotii deosebite, mai ales când ce-i din public s-au ridicat în picioare şi am cântat la unison hit-urile mult iubite.

M-am bucurat nespus de mult să fiu pe aceeasi scenă cu Boney M. si să iau parte la acest spectacol, trupa pe care o ascultam de când eram mic copil
”, a declarat Arsenium.

Când întâlnești artiști precum Ana-Maria Mărgean nu stai pe gânduri. Îi urmezi. Pentru că emoția transmisă de ei te poartă pe aripile actului lor artistic și devii parte din desăvârșire. Așa a fost și prima mea experiență cu Ana-Maria, concertul Boney M din 25 februarie, unde Ana a cântat în deschidere. I-am realizat cu mare bucurie și emoție o rochie pentru acea seară, iar ea i-a dat viață și strălucire. Mulțumesc Ana-Maria, esti magică!”, potrivit creatorului de ţinute unicat, Raluca Soare.

Pe parcursul spectacolului „Disco Icons”, solista orginală a grupului Boney M., Liz Mitchell, a avut câteva intervenţii emoţionante şi, pe alocuri, foarte amuzante, în care a povestit spectatorilor cum a devenit celebră, momente în care si-a exprimat gratitudinea faţă de public, strigând „Pace!” în cor cu publicul, apoi, a lasat copiii să urce pe scenă si să danseze alături de formaţie, ca într-o adevărată discotecă.
 

Tracklist concert Boney M. feat Liz Mitchell:
Acapella: I’m Born Again, Malaika
Sunny
Daddy Cool
Ma Baker
Holiday
Brown Girl in the Ring
Rasputin
Rivers of Babylon
Bahama Mama
Gotta Go Home
Megamix
 

Magia grupului BONEY M. reverberează până în zilele noastre prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: “Sunny”, “Daddy Cool”, “Raputin”, “Ma Baker”, “Rivers of Babylon”, “Brown Girl in the Ring, “Belfast”, “Malaika” etc.

BONEY M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare si adorate in regiuni mai puţin circulate, precum: Africa, Iran, Asia de Sud-Est si chiar Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vandute în toata lumea şi cu zeci de single-uri la active.
 

Multumiri partenerilor German Quality Entertainment:
Magic FM, Piatra Design, ZboaraGratis, BlackCab, Enterprise, Cocosu Rosu, Debizz, TheBizz, Teaha Management Consulting, re7Consulting si, nu in ultimul rand, Salii Palatului.