IMPORTANT: Programul pentru meet & greet este stabilit!

Usor, usor ne apropiem de concertul de pe 20 mai de la Sala Palatului si, pe aceasta cale, va transmitem ca celebrul chitarist de jazz-fusion – AL DI MEOLA – va canta alaturi de alti doi instrumentisti, chitaristul – PEO ALFONSI – si bateristul – PETER KASZAS – pentru aproximativ 90 de minute.
IMPORTANT: Toti spectatorii care si-au achizitionat bilet VIP (soundcheck / meet & greet cu Al Di Meola) sunt rugati sa ajunga la ora 17.45 la Sala Palatului, poarta 10, pentru a fi preluati de unul dintre colegii GQE (German Quality Entertainment, organizator) si condusi la intalnirea cu artistul, care va avea loc la ora 18.00.

NU PUTEM ACCEPTA INTARZIATI, PRIN URMARE, VA RUGAM FOARTE MULT SA AJUNGETI DIN TIMP SAU LA TIMP!
Mai sunt foarte putine bilete care va permit intalnirea cu Al Di Meola!

Respectabilul artist american (de origine italiana), va interpreta piese proprii si secvente celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney.

AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile-i in bijuterii de nepretuit.
Portile pentru public se vor deschide la ora 19.00!

O adevarata oaza de inspiratie, o cariera impresionanta de peste 40 de ani, Al Di Meola a fost si este o constanta. Elegant atat in muzica cat si in comportament, un chitarist de jazz-fusion care nici pana in acest moment nu poate fi masurat si intrecut, ramane artistul inovator ce mereu este in cautarea sineului prin muzica.

Cel mai nou albumul “Elysium” (2015) este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest nou material nu se aseamana deloc cu niciunul si nici nu este in ton cu ce ati fost obisnuiti din partea mea, mai completeza chitaristul. “Elysium” este esenta tuturor albumelor lansate pana acum de chitaristul american!

Cu aceasta ocazie, va invitam sa-l ascultati!

AL DI MEOLA, printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex – chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.

A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si multi multi altii.

Biletele se gasesc pe eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:

VIP – 629 LEI * doar pe eventim.ro!
Categoria 1 – 299 lei
Categoria 2 – 199 lei
Categoria 3 – 159 lei
Categoria 4 – 99 lei
Categoria 5 – 59 lei, lojile11a,12a,13a,14a si 11b,12b,13b,14b

*Categoria de pret VIP include urmatoarele:

meet & greet package;
prezenta la soundcheck;
intalnire cu Al Di Meola;
poza cu artistul;
CD cu autograf

Aceasta categorie se va gasi in randul 2 din sectorul A , 29 de locuri .