Philippe Spiegel

Baritonul care va oferi profunzimea sonora a secventelor muzicale pe care le veti asculta LIVE  pe 23 decembrie la Sala Palatului, sub egida IMPERIAL CHRISTMAS GALA 2017, este nonconformistul Philippe Spiegel. Un muzician cu experienta vasta, in pofida varstei, un recunoscut interpret solo pe muzica de Bach, de altfel si cel mai apreciat bariton al orchestrei vieneze de aproape un deceniu.

Asadar, SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA va introduce intr-un splendid spectacol de Craciun, o intampinare imperiala si luminoasa a Sarbatorilor de iarna pentru cei dragi, in compania distinsului glas al sopranei Simona Eisinger, caldul vibrato al baritonului Philippe Spiegel, dar si alaturi de cel mai tanar dirijor al orchestrei, Vinicius Kattah (31 de ani)!

Nascut in Santiago de Chile, dar crescut in Innsbruck, si-a castigat experienta muzicala timpurie ca solist in “Corul de baieti Wilten”. La varsta de saptesprezece ani s-a inscris la Universitatea de Muzica din Viena pentru a studia impreuna cu Karlheinz Hanser si KS Marjana Lipovšek, unde a promovat examenele finale cu distinctie. Mai mult, a urmat cursuri de masterat alaturi de Christa Ludwig, Thomas Hampson, Michael Schade, Thomas Quasthoff si Helmut Deutsch.

Printre concursurile la care a castigat premii se numara Concursul de tineret “Prima la Musica”, competitia “Gradus ad Parnassum” si ”Concursul german de cantari” din Berlin.

Pe zona de opera, Philippe Spiegel a construit un larg repertoriu cu roluri de bariton in: Papageno (Die Zauberflöte), Figaro (Der Barbier von Sevilla), Marcello (La Bohème), Masetto (Don Giovanni), Guglielmo (Così fan tutte) precum și Melisso (Alcina lui Händel), Conte Perrucchetto (La fedeltà premiata), Dr. Falke (Die Fledermaus) si Zoroastro (Händel’s Orlando).

În plus, fata de angajamentele sale pe scena de opera, Philippe Spiegel urmăreste, de asemenea, o cariera aglomerata ca interpret solo. Aparitiile sale au inclus solo-uri baritonale in Oratorio de Craciun a lui Bach si Requiem de Mozart.

https://www.youtube.com/watch?v=Bhjp_IJFPTk

https://www.youtube.com/watch?v=D9OWvXU6BxM

Bilete, la urmatoarele preturi:

  • Categoria IV – 99 lei
  • Categoria III – 149 lei
  • Categoria II – 199 lei
  • Categoria I – 299 lei

Biletele se gasesc pe: eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro si salapalatului.ro.