Apa plata cu lamaie si regim alimentar slab in grasimi sunt cateva reguli de baza ce trebuie respectate cu sfintenie de catre campionii rusi.

Pregatirile pentru spectacolul extraordinar Swan Lake On Ice (Lacul Lebedelor pe Gheata) deja au inceput! Balerinii-patinatori rusi, toti membri ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, au intrat in perioada de regim foarte strict si repetitii. “Mai sunt aproximativ doua luni pana la marele eveniment si trebuie sa fim in forma maxima pentru povestea printesei transformata in lebada”, a declarat directorul artistic al ansamblului, cunoscutul coregraf Konstantin Rassadin.

Doi litri de apa plata cu lamaie (pe zi) si mese din doua in doua ore ce contin putine grasimi este dieta campionilor balerini-patinatori timp de 7 zile. Dupa aceasta saptamana de cura destul de drastica artistii reiau repetitiile.

Va reamintim pe aceasta cale ca pe acordurile muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovski, zeci de campioni balerini-patinatori, toti componenti ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) te vor introduce in lumea de basm a printesei Odette transformata in lebada de catre Rothbart, vrajitorul – geniul rau.

Asadar, va invitam la evenimentul SWAN LAKE ON ICE, pe data de 4 Aprilie 2015, la Sala Palatului cu incepere de la ora 20.00, pentru o seara plina de suspans, culoare si alunecari gratioase pe gheata!
Accesul in incinta salii se face incepand cu ora 19.00!

Biletele pentru spectacolul SWAN LAKE ON ICE se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

 • CATEGORIA I – 299 RON
 • CATEGORIA II – 199 RON
 • CATEGORIA III – 149 RON
 • CATEGORIA IV – 49 RON

Acestea sunt disponibile pe:

 • • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
 • eventim.ro;
  myticket.ro si magazinele Diverta;
  blt.ro;
  startickets.ro;
  salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

DESPRE ANSAMBLUL DE STAT AL BALETULUI PE GHEATA DIN SANKT PETERSBURG

Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori ce au castigat concursuri nationale si internationale. Multi dintre acestia provin de la faimoase școli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni unde a fost descoperit si campionul Mondial si Olimpic Evgeny Plushenko. In decursul timpului, corpul de balet a fost completat si de alte figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova şi Oleg Protopopov – ce au în palmares titluri europene, mondiale şi olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european sau Ludmila Smirnova – laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene. Acestia sunt doar cativa dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat stralucire spectacolelor Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg. In prezent, nu mai puţin de 20 de balerini din cadrul ansamblului detin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia pentru victoriile reputate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.

Infiintat in 1967, combinand pentru prima data in lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revolutionat lumea spectacolelor. Un astfel de eveniment veti putea vedea si trai live chiar in Bucuresti, in ziua de 4 aprilie.

Incepand din anul 1995, Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg aduce în fata publicului din lumea întreaga fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. „Frumoasa din padurea adormita”, „Lacul lebedelor” si „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski precum şi „Cenusareasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg a sustinut peste 7.000 de reprezentatii.