Partener oficial al evenimentuluiSpargatorul de nuci On Ice”:  METRO Cash & Carry Romania!

Multipli campioni ai Rusiei si Maestri ai Sportului in patinaj artistic, toti componenti ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, revin pe scena Salii Palatului din Bucuresti, peste 9 zile, pe 17 ianuarie, pentru a oferi spectacolul “Spargatorul de Nuci On Ice”, cea mai bine vanduta reprezentatie a unei povesti pe gheata din intreaga lume.

Accesul spectatorilor va fi posibil de la ora 18.00, evenimentul incepand la ora 19.00!

Nu trebuie sa uitam ca seara magica n-ar fi posibila fara patinatorii-balerini, ce au incantat de atatea ori inimile spectatorilor cu talentul si daruirea lor. Ne bucuram ca printre acestia se vor gasi Oleg Iagubkov, Ekaterina Kostromina, Roman Zarutskii, Osipenko Vera, Danil Vedernikov, Daria Kapustinskaia, Lekhmus Marina, Pototckii Iurii, Kim Oleg, Golodnev Sergei, Seresneva Karina si Kuriatkova Anna, toti avand roluri principale in decursul ultimilor ani in celebrul Ansamblu de Balet pe Gheata si pe care ii veti putea vedea live in minunata poveste a Spargatorului de nuci.

Fulgii de gheata care vor imbraca scena Salii Palatului sunt oferiti de

METRO Cash & Carry Romania!

OLEG IAGUBKOV, nascut in Perm. Maestru al Sportului la patinaj artistic; rol principal in “Lacul lebedelor”, “Frumoasa din padure adormita”, “Spargatorul de nuci” si “Cenusareasa”;

EKATERINA KOSTROMINA, Maestru al Sportului la patinaj artistic; rol principal in “Lacul lebedelor”, “Frumoasa din padure adormita”, “Spargatorul de nuci”, “Cenusareasa;

ROMAN ZARUTSKII Maestru al Sportului la patinaj artistic; rol secundar in “Lacul lebedelor”, “Frumoasa din padure adormita”, “Spargatorul de nuci”, “Cenusareasa” si “Romeo si Julieta”;

OSIPENKO VERA Maestru al Sportului la patinaj artistic; rol principal in “Lacul lebedelor”, “Frumoasa din padure adormita”, “Spargatorul de nuci”, “Cenusareasa;

DANIL VEDERNIKOV – Maestru al Sportului la patinaj la perechi. A avut rol principal in “Lacul lebedelor”, “Frumoasa din padure adormita”, “Spargatorul de nuci”, “Cenusareasa” si ‘Romeo si Julieta”;

DARIA KAPUSTINSKAIA – Maestru al Sportului la Intrenational Class, multipla campioana la patinaj sincron. Rol principal in “Frumoasa din padure adormita”, “Spargatorul de nuci”, “Cenusareasa” si ‘Romeo si Julieta”;

LEKHMUS MARINA – Maestru al Sportului la patinaj individual. Roluri principale: zana Carabosse din “Frumoasa din padure adormita” si “Romeo si Julieta”, mama vitrega in Cenusareasa;

POTOTCKII IURII – Maestru al Sportului la patinaj individual. Roluri principale: Carabosse, zana sireata din “Frumoasa din padure adormita”, Mercutio in “Romeo and Julieta” , Jester in “Lacul lebedelor”, Gnome in “Cenusareasa”.

KIM OLEG – Maestru al Sportului la patinaj individual. Roluri principale: printul Rothbart in “Lacul lebedelor”, Tybalt in “Romeo and Julieta”, Catalabutte, maestrul de ceremonii in “Frumoasa din padure adormita”.

GOLODNEV SERGEI – Maestru al Sportului in Rusia. Roluri principale: Drosselmeyer in “Spargatorul de nuci”, Catalabutte, maestru de ceremonii in “Frumoasa din padure adormita” Jester in “Lacul lebedelor”, Benvoleo in “Romeo and Julieta” si regele in “Cenusareasa”.

BERESNEVA KARINA – Maestru al Sportului in Rusia la patinaj individual. Roluri principale: Odette in “Lacul lebedelor”, zana Liliacului in “Frumoasa din padure adormita”, Shrew (sora) in “Cenusareasa”.

KURIATKOVA ANNA Maestru al Sportului in Rusia; roluri principale: zana Liliacului in “Frumoasa din padure adormita” si zana in “Cenusareasa”.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

  • Categoria I – 350 RON
  • Categoria II- 300 RON
  • Categoria III – 200 RON
  • Categoria IV – 150 RON
  • Categoria V- 100 RON

Acestea pot fi achizitionate de pe:

DESPRE ANSAMBLUL DE BALET PE GHEATA DIN SANKT PETERSBURG

Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori ce au castigat concursuri nationale si internationale. Multi dintre acestia provin de la faimoase scoli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni unde a fost descoperit si campionul Mondial si Olimpic Evgeny Plushenko. In decursul timpului, corpul de balet a fost completat si de alte figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova si Oleg Protopopov – ce au in palmares titluri europene, mondiale si olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european sau Ludmila Smirnova – laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene. Acestia sunt doar cativa dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat stralucire spectacolelor Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg. In prezent, nu mai puţin de 20 de balerini din cadrul ansamblului detin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia pentru victoriile reputate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.

Infiintat in 1967, combinand pentru prima data in lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revolutionat lumea spectacolelor. Un astfel de eveniment veti putea vedea si trai live chiar in Bucuresti, pe 17 ianuarie, de la ora 19.00.

Incepand din anul 1995, Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg aduce în fata publicului din lumea întreaga fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. „Frumoasa din padurea adormita”, „Lacul lebedelor” si „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski precum şi „Cenusareasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg a sustinut peste 7.000 de reprezentatii.

 DESPRE METRO CASH & CARRY ROMANIA

METRO Cash & Carry este reprezentată în 26 ţări cu peste 750 de magazine cash & carry. Cu peste 117.000 angajaţi în întreaga lume, compania a atins vânzări de aproximativ 30 miliarde € în anul financiar 2014/2015. METRO Cash & Carry este o divizie de vânzări a METRO GROUP, unul dintre liderii comerţului la scară mondială. În anul financiar 2014/2015, vânzările METRO GROUP au atins cifra de 59 miliarde €. Compania numără aproximativ 230.000 de angajaţi şi operează peste 2.000 de locaţii în 30 ţări. Performanţa METRO GROUP se bazează pe forţa diviziilor sale de vânzări care operează în mod independent pe piaţă: METRO/Makro Cash & Carry – liderul internaţional în comerţul cu ridicata cu auto-servire, Media Markt, Saturn – lider pe piaţa bunurilor electronice şi electrocasnice din Europa și hypermarket-urile Real. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără magazine în 24 de oraşe. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro.