În seara zilei de 25 octombrie 2022, de la ora 19:00, s-a desfăsurat cea mai așteptată gală de premiere din România, cea a Premiilor Radar de Media, la Ambasad’Or Events din Otopeni.

Premiile mult aşteptate de către jurnaliști, televiziuni, publicații, afaceriști, artiști și vedete au fost acordate pe ritmurile Bedda Band, fiind însoțite de cadouri din partea MyMan.ro, Beauty One, Skin Laboratory Seoul, NettBrain, Life Dental Spa, Atelierele Ilbah și Happy Family, se precizează în comunicatul de presă al oraginzatorilor.

Gala a fost prezentată de către prezentatoarea TV – Simona Țăranu și artistul Claudiu Dumitrache iar publicul s-a putut bucura de recitaluri susținute de Leyla Salman, Ștefan Tudor Baciu, trupa Joana, trupa Schimbul 3 by Adrian Ordean și Theodor Andrei.

Printre zecile de premii, in fata unui public numeros, format din artisti, jurnalisti, oameni de afaceri, German Quality entertainment a fost primit un Premiu Special – pentru tradiționala excelență prin care organizează evenimente muzicale, culturale și de divertisment valoric în România!

Masa oficială German Quality Entertainment a fost formată, printre altii, de: Hildegard Brandl (architect, Germania), Berhard Moestl (scriitor, Austria), Alexandru Petrescu (jurnalist, El Mundo, Spania), Stefan Baciu (artist, România), Radu Groza (impresar, România), George Beţianu (om de afaceri, Anglia), Cornel Gheţu (om de afaceri, România), Doina Fruehwald (om de afaceri, Germania), Eugen Terteleac (om de afaceri, Italia).

În afara premiilor acordate prin votul publicului, Comisia de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței a mai acordat premii speciale din propria inițiativă sau din nominalizările făcute de către public. Comisia a fost formată din Președinte – Claudiu Dumitrache (cultură), membri – Raluca Mihaela Găină (media), Florența Marin (business). Evenimentul a fost organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache, în parteneriat cu GMR Media by Raluca Mihaela Găină și Hashtag Production by Florența Marin, sub egida Radar de Media by Dorin Huntai.