smurfsfebra

Pana ca acest spectacol minunat pentru copii sa poata fi pus in scena creatorii SMURFS, LIVE ON STAGE au avut de asteptat vreme de 4 ani, a declarat pentru German Quality Entertainment regizorul evenimentului, John Rowe.

Patru ani a durat pana am primit aprobarea sa putem realiza acest show pentru copii, 13 luni sa imbracam sonor spectacolul cu muzica originala, cea care a dat verdictul fiind Veronique Culliford, fiica celui care este inventatorul celebrelor personaje, Peyo (Pierre Culliford). Asa ca ne-am inhamat cu foarte mult rabdare. Ca sa poti realiza ceea facem noi trebuie sa-ti placa foarte mult aceasta activitate. N-ai cum sa fii un om posomorat cand te ocupi de spectacole pentru copii. La repetitii nu veti auzi nicioadata pe cineva furios, asa cum se intampla de cele mai multe ori cand se filmeaza. Aici totul este relaxat, se lucreaza de placere si, mai ales, cu veselie”, a continuat regizorul.

Asadar, ne pregatim sa-i intampinam in numar cat mai mare pe micutii albastri! Pe 15 octombrie la Sala Palatului dam startul “invaziei albastre” pentru ca SMURFS, LIVE ON STAGE vor acapara scena Salii Palatului si toti spectatorii vor fi prizonierii unor momente de neuitat!

Si ca sarbatoarea strumfeasca sa fie completa, producatorii spectacolului SMURFS, LIVE ON STAGE vor aduce cu ei produse tematice, precum: tricouri de toate marimile si culorile, jucarioare, abtibilduri si fel si fel de obiecte fermecate cu semnatura strumfilor.

Portile se vor deschide de la 17.45 iar spectacolul va incepe la ora 19.00!

SMURFS, LIVE ON STAGE!, eveniment ce va dura doua ore si va fi insotit de o pauza de 15 minute!

Cei doi actori romani care vor dubla in limba romana acest spectacol, Nouria Nouri si Marian Raducu, au povestit despre rolurile pe care le traduc si in acelasi timp le interpreteaza, despre cariera lor si despre vizita pe care au facut-o in Polonia, acolo unde au vazut si au trait “pe viu” fenomenul SMURFS, LIVE ON STAGE!

Asadar, Marele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel lenes, Strumful morocanos  si adorabila Smurfette calatoresc pentru prima data in Romania din indepartatul tinut, pentru a transforma zilele friguroase de iarna intr-o primavara calda si primitoare. Pana si vrajitorul viclean, Gargamel, si cei 3 papusari vor insoti micile creaturi albastre in fantastica peripetie a strumfilor. 

Povestea noastra se desfasoara cand natura inverzeste, soarele straluceste toata ziua sus pe cerul albastru. Primavara mult-asteptata de toti strumfuletii, perioada cea mai indragita din an, vremea perfecta in care omuletii se pregatesc cu emotie de “Parada Primaverii”. Cineva, in umbra, ii pandeste, insa… E Gargamel… In timp ce strumfii mici si draguti canta si petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice pret sa le strice petrecerea si pune la cale un siretlic, pacalind-o pe Mama Natura.

Vino sa urmaresti live deznodamantul povestii indragitilor strumfi si sa ai parte de un super eveniment, foarte simpatic atat pentru copii, parinti cat si pentru bunicuti! Doar impreuna strumfii sunt puternici!

Suplimentar:

Belgianul Pierre Culliford, cunoscut sub pseudonimul artistic –Peyo-, a creat faimoasele personaje dintr-o joaca pentru banda desenata „Johan et Pirlouit” in 1958.

Redactorul-sef al revistei unde erau publicate desenele lui Peyo a remarcat succesul omuletilor albastri si… de aici a inceput totul!

 

BILET INTREG – varsta (13-99 ani)

VIP – 249 lei

Categoria 1 – 169 lei

Categoria 2 – 149 lei

Categoria 3 – 119 lei

Categoria 4 – 79  lei

BILET COPII- varsta (3-12 ani)

VIP – 249 lei

Categoria 1 – 129 lei

Categoria 2 – 119 lei

Categoria 3 – 89 lei

Categoria 4 – 59  lei – suplimentate!

Copii pana la 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

Bilete pe eventim.ro!