Duminica, 4 decembrie, va avea loc primul eveniment sub egida BATALIA HITURILOR, unde vor urca pe scena formatiile BZN si Boney M., concert ce se va desfaura la Sala Palatului din Bucuresti!

Toate persoanele care au un bilet valid sau o invitatie la acest spectacol sau isi vor cumpara unul sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la eveniment, pe care il gasiti mai jos!

Toate acest masuri sunt luate pentru siguranta tuturor participantilor la concert!!
Firma de paza care se va ocupa de securitatea dumneavoastra este Astra Nova Security!
O echipa ISU va exista in sala de concert!
Crucea Rosie va fi si ea prezenta in incinta salii pentru orice tip de interventie medicala!
Concertul BATALIA HITURILOR va avea o pauza intre 15 si 20 de minute! Fiecare formatie va canta 60 de minute! Intregul spectacol ar trebui sa se incheie in jurul orei 22.30. Pana acum stim ca cei de la BZN vor participa la o sesiune de autografe dupa ora 22.30.

Spectatorii sunt rugati să vina la concert incepand cu ora 19:00, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul show-ului.

Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 7 ani impliniti si doar dacă sunt respectate conditiile de mai jos:

la intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului;
copiii vor fi tinuti in brate de parinti;
organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
minorilor cu varsta de 7 ani impliniti li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concert nu va fi permis accesul cu:

artificii;
orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautura;
bannere susținute de bețe;
spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele;
bautura alcoolica, mancare;
animale de companie;
medicamente cu efect halucinogen; daca sunteti suferind, va rugam insitent sa aveti dovada la dumneavoastra pentru a nu vi se confisca pastilele, mancarea etc;
lanturi, bagaje voluminoase, lasere;
aparate foto profesionale cu obiectiv detasabil;
aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

TOTI spectatorii sunt rugati să pastreze permanent biletele, invitatiile asupra lor!
dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta Salii Palatului, doar daca isi achiziționeaza din nou bilet; toti cei care vor sa iasa in timpul pauzei pentru “o tigara” vor primi bratari!
rugam respectuos sa se pastreze linistea pentru a nu deranja artistul si pentru a nu deranja ceilalti spectatori;
cand iesiti din sala in timpul concertului va rugam respectuos sa trageti cortina dupa Dvs., pentru a nu intra lumina de pe hol si a deranja artistul;
telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibratii, fara sonerie; nu este indicat fotografiatul si filmatul cu telefonul mobil; nu toti spectatorii sunt datori sa se uite la telefoane ridicate in aer; si cel mai important, artistii nu sunt de acord cu aceasta maniera de exprimare a entuziasmului. Orice telefon mobil activ pe camera inseamna un beculet bagat in ochii artistului. Va rugam respectuos sa intelegeti si respectati dorinta artistilor!
fotografii acreditati sunt rugati sa nu deranjeze spectatorii! Vor avea la dispozitie 2 sau 3 piese de tras din fata scenei, fara blitz, pentru fiecare dintre formatii, apoi sunt invitati in sala sa urmareasca concertul sau pot parasi incinta Salii Palatului fara posibilitatea de a se intoarce. ESTE INTERZIS fotografiatul dupa acele 2 sau 3 piese. Fotograf care nu respecta conditiile organizatorului si artistului va fi sanctionat (nu va mai primi acreditare din partea organizatorului)!
fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toata durata concertului.
Toate invitatiile personalizate vor putea fi ridicate la poarta 9, acreditarile de presa vor fi date la poarta 10!

VA MULTUMIM!!

Prețul unui bilet variaza intre 99 lei si 199 lei si se va putea achiziționa si in ziua evenimentului la Casa de Bilete a Salii Palatului.
BATALIA HITURILOR, un spectacol de peste 120 de minute, in care indragitii BZN si Boney M. vor interpreta cele mai frumoase melodii ce in urma cu 3 decenii faceau furori!

BZN

Baterie: Remco van der Sluis
Pian: Henk Olydam
Clapa: Hans Voerman
Chitara: Marcel de Groot
Bas: Will Nuruwe
Voce: Anny & Jan

BONEY M.

Voce: Maizie Williams
Voce: Goseth Olivia Morris
Voce: Rosemary Martin
Voce: Mark Oliver Agyei

Un eveniment organizat de German Quality Entertainment si postul de radio Magic FM!

“Intentionam ca acest proiect “Batalia Hiturilor” sa se desfasoare anual, pozitionat undeva spre iarna, ca sa mai incalzim putin atmosfera, in fiecare editie avand invitate doua nume celebre ale scenei muzicale internationale. Acum ca Anny se simte din ce in ce mai bine, este linistita, cei de la BZN isi doresc enorm de mult sa mai concerteze in Romania, ne-am gandit sa inauguram alaturi de ei acest nou proiect”, a declarat CEO German Quality Entertainment, Christian Raetscher.

Categoria I – 199 lei
Categoria II – 99 lei
Biletele se gasesc pe eventim.ro!