VINERI, 23 decembrie, concert extraordinar SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA! Un spectacol mult mai aproape de sarbatoarea magica a Craciunului, un dar elegant pentru cei dragi!
Toate persoanele care au un bilet valid sau o invitatie la acest spectacol sau isi vor cumpara unul sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la eveniment, pe care il gasiti mai jos!

Toate acest masuri sunt luate pentru siguranta tuturor participantilor la concert!!
Firma de paza care se va ocupa de securitatea dumneavoastra este Astra Nova Security!
O echipa ISU va fi prezenta in sala de concert!
Crucea Rosie va fi si ea la datorie in incinta salii pentru orice tip de interventie medicala!
Concertul va avea o pauza intre 15 si 20 de minute, la ora 21.00!

Spectatorii sunt rugati să vina la concert incepand cu ora 19:00, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul evenimentului.
Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 7 ani impliniti si doar dacă sunt respectate conditiile de mai jos:

la intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului;
copiii vor fi tinuti in brate de parinti;
organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
minorilor cu varsta de 7 ani impliniti li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concert nu va fi permis accesul cu:

artificii;
orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautura;
bannere susținute de bețe;
spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele;
bautura alcoolica, mancare;
animale de companie;
medicamente cu efect halucinogen; daca sunteti suferind, va rugam insitent sa aveti dovada la dumneavoastra pentru a nu vi se confisca pastilele, mancarea etc;
lanturi, bagaje voluminoase, lasere;
aparate foto profesionale cu obiectiv detasabil;
aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

TOTI spectatorii sunt rugati să pastreze permanent biletele, invitatiile asupra lor!
dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta Salii Palatului, doar daca isi achiziționeaza din nou bilet; toti cei care vor sa iasa in timpul pauzei pentru “o tigara” vor primi bratari!
rugam respectuos sa se pastreze linistea pentru a nu deranja artistul si pentru a nu deranja ceilalti spectatori;
cand iesiti din sala in timpul concertului va rugam respectuos sa trageti cortina dupa Dvs., pentru a nu intra lumina de pe hol si a deranja artistul;
telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibratii, fara sonerie; nu este indicat fotografiatul si filmatul cu telefonul mobil; nu toti spectatorii sunt datori sa se uite la telefoane ridicate in aer; si cel mai important, nici membrii orchestrei nu sunt de acord cu aceasta maniera de exprimare a entuziasmului. Orice telefon mobil activ pe camera inseamna un beculet bagat in ochii artistului. Va rugam respectuos sa intelegeti si respectati dorinta artistilor!
fotografii acreditati sunt rugati sa nu deranjeze spectatorii! Vor avea la dispozitie 15 minute de tras din fata scenei, fara blitz, apoi sunt invitati in sala sa urmareasca concertul sau pot parasi incinta Salii Palatului fara posibilitatea de a se intoarce.

ESTE INTERZIS fotografiatul cu aparatul profesional dupa cele 15 minute. Fotografii care nu respecta conditiile organizatorului si artistilor vor fi sanctionati (nu va mai primi acreditare din partea organizatorului)!

fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toata durata concertului.
Toate invitatiile personalizate vor putea fi ridicate la poarta 9, acreditarile de presa vor fi date la poarta 10!

VA MULTUMIM!!

Prețul unui bilet variaza intre 99 lei si 199 lei si se va putea achiziționa si in ziua evenimentului la Casa de Bilete a Salii Palatului.

Va reamintim ca baritonul de origine italiana- MARCO DI SAPIA – va fi cel mai nou membru ce va urca pe scena Salii Palatului alaturi de soprana Milena Arsovska, intr-un eveniment ce trebuie admirat si ascultat ca un concert special de CRACIUN si oferit tuturor melomanilor.

Indragitul ”bal’’ vienez, unde au spus prezent toate vedetele de la Hollywood, isi va deschide portile pentru spectatori incepand cu ora 19.00!

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis, oferita cu inima deschisa de cei 25 de muzicieni si 5 perechi de dansatori profesionisti!
Biletele se gasesc pe eventim.ro!

Categoria I -199 lei
Categoria II – 99 lei

Exemplificari video:

https://www.youtube.com/watch?v=6jJTUMjavpshttps://www.youtube.com/watch?v=aGdWEVf-An

DESPRE SCHOENBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.