Robert Plant

Letz Zep, tributul Led Zeppelin numarul 1 in lume, ajunge in Romania in mai putin de doua saptamani. Am intrat la concert si m-am vazut pe mine, a mentionat insusi Robert Plant, la primul show oferit de baietii ce formeaza grupul Letz Zep. Evenimentul va avea loc pe 2 octombrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22.00. Intrarea se face incepand cu ora 20.00!
Dupa concertul in Romania, baietii ajung in Franta pentru festivalul TSB 2015, din data de 9 octombrie., in aceeasi formula in care ajung la Bucuresti: Billy Kulke (voce), Andy Gray (chitara), Shaun Herd (bas/clape) si Simon Jeffrey (tobe).
Pe aceasta cale va reamintim: Christian Raetscher inaugureaza incepand cu luna octombrie o serie de evenimente la Hard Rock Cafe, evenimente ce se vor desfasura sub titulatura:
LIVE CONCERT, VINYL & MOVIE, MARCA GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

Sub aceasta egida va fi invitat in fiecare luna (mai putin in decembrie si ianuarie) cate un artist / trupa, intr-un concert live, atmosfera fiind incalzita in deschiderea show-ului, in pauza si dupa eveniment cu un set de vinyl-uri si fimulete celebre.
Asadar, primul grup ce a fost ales sa deschida aceasta serie de show-uri la Hard Rock Cafe este cel mai cunoscut tribut Led Zeppelin, o noua premiera in Romania!
Atat Jimmy Page cat si Robert Plant au participat la concertele Letz Zep, acestia fiind impresionati, invitandu-i la un eveniment special al celebrului grup. Letz Zep a concertat in peste 33 de tari de pe 4 continente, urmand sa urce pe noi scene precum Spania, Germania, Romania si America de Sud sau tari din Scandinavia.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
• VIP -150 RON
• IN FATA SCENEI – 100 RON
• CELELALTE LOCURI – 70 RON
Acestea pot fi achizitionate de pe:

• iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
• bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos
NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.